zencizeytin o kadar uzun bir süreçten gectim ki halen de geçiyorum bütün Vitaminleri tam sadece bebegimin süt alerjisi var bes beslenemedi haliyle gerilemeye başladı telaşsız olduğunu 6 ayda öğrendim 6 ayda ek gıdaya geçmemizle beraber Yani 6 ay bitmişti süt alerjisi olduğu ortaya çıktı ve alerjiden dolayı hiçbir şey yiyemedi peynir süt herhangi bir sütten yapılmış bir şey yumurtalı alerjimiz de var bu arada bunları yiyemedi gün gün gerilemeye başladı Şu anda bebeğim 11 aylık ama aslında 7 aylık gibi duruyor görüntüsü Hatta 6 aylık görüntü duruyor bayağı bir gerilem var kilosu yok 7,5 kilo zayıf bir bebek emeklemiyor oturup yani destekte oturuyor desteksiz de oturuyor ama sanki yer Onun altında oynuyor yalpalanıyor yani bir sürü hastalık araştırıldı Sema testi ne kadar bakıldı her şeyi temiz sadece gelişim geriliği var çocukta ve sebebini bulamadılar bestesi denen bir test var 21-25.000 arası değişiyor onu yaptıracağız en son çaremiz o dediler orada hani Bütün hastalıklar bakılıyormuş çocukta bu arada seni tedavi yönlendirirler belki fizik tedavi ile düzelir diye süt alerjisinden dolayı bu kadar geride kalabilir de kalmayabilir de hastalık olabilir de olmuyor dedi ama şu ana kadar kanlarında hiçbir şey yok testlerinde hiçbir şey yok bu yüzden fizik tedaviye yönlendirdik hiç oturmuyor değil oturuyor ama yalpalanıyor öyle devriliyor arkayı devriliyor Yani illa gene ve arkasında destek bir şey istiyor çocuk zaten görüntüsü de 7 aylık bir bebek maharette o kadar zor zamanlardan geçiyorum ki o kadar çok ağladım o kadar çok dua ediyorum ki Allah şifasını versin diye buraya gelip bir mesajı okuyacak insanlarda Bana Bol bol dua edin dualar ederek Rabbim bütün bebeklere şifa versin