Buket57 Kızlar bu gerekli mi sizce kullanan var mı aramızda mutfakta bişeyler yaparken kızım hep tezgaha çıkmak istiyor alsam mı bilemedim 16 aylık bu arada küçük hanım🥰
Bayancorek Buket57 Çok memnunum 11 aylıkken başladım kullanmaya şu an iki yaşında oğlum elimi ayağım yani tavsiye ederim , Her işimi yapıyorum. Çok keyif alıyor izlemekten hatta ezberlemiş bazı şeylerin malzemelerini sırasıyla bile sayıyor.
daha_ben_buyumemisken Buket57 bizimde vardı bir süre sonra sandalyeye çıkmaya başladı onu kullanmadık. Bayaca büyük ağır bişi. Ben gerekli görmüyorum
Buket57 Bayancorek çok sevindim memnun kalmanıza bende kararsız kaldım malum ucuz da değil yani😊 alayım o zaman bende teşekkur ederim. Arka tarafına takılan bezi de satılıyor onu aldınız mı?
Bayancorek Buket57 benimki aynısı değil ben ebebekten aldım bez yok bende gerekli değil bence ☺️ gerçekten memnunum bütün arkadaşlarım sızlanıyordu iş yapamıyorum bir kap yemek yapamıyorum diye bende görüp aldılar çok memnunlar. Rahat rahat yapıyorum her işimi aklımda kalmıyor kollamaya çalışmıyorum gayet güvenli.