tazelianne Kızlar merhaba, bebeğim alerjik olduğundan henüz kuzu kıyması denememiştik demiri düşük olduğundan doktor deneyelim dedi kuzu kıymasını yağsız almamız gerekiyor değil mi kullananlar nasıl aldınız?
tazelianne Mnktrtaaa sebzelerin hepsini denedik meyvelerinde yumurta yoğurt hiçbirini veremiyorum maalesef o yüzden şimdide doktorumuz bakliyat ve kuzu kıyma denememizi istedi birde pekmez mutlaka kullan dedi
menek16 tazelianne yagsız alıyordum ama taze çektirin önceden çekileni almayın. yeşil mercimek de demir bakımından zengin tariflerinizd ekleyebilirsiniz ne alerjisi vardı bu arada
tazelianne menek16 evet doktorumuzda söyledi yeşil mercimeği süt ve yumurta alerjimiz var, kuzu kıymayıda kendim çektireyim gidip hazır almasın bari eşim teşekkür ederim 🙏🏻
menek16 tazelianne süt alerjimiz vardı bizim de ama dana eti süt proteini içerir kuzu içermedigi için 7. ay civarı basladık biz yanılmıyosam. Bir de pekmez değil öz kullanın nacizane tavsiyem. Pekmez yogun ateşe maruz kalıyor o sebeple çok önerilmiyor instagram hastalanmayancocuk sayfasında demir bakımından zengin liste vs paylaşılıyor oraya da bakabilirsiniz 😊
tazelianne Mnktrtaaa ıspanağı nasıl anladınız bizide biraz rahatsız etti ıspanak ama 8. Aydan önce vermemek gerekiyormuş ben ona yordum
tazelianne menek16 keçiboynuzu özü aldım hiç sevmedi yine muhallebiye falan katıp veriyorum da sevmediği için dut pekmezi aldım yesin diye nabim🥲 aslında biliyorum özü daha iyi, teşekkür ederim sayfaya bi bakayım🙏🏻☺️
Mnktrtaaa zeyneple yok bizim st ve çoklu gıda alerjisi var kusma ve popoda pişik çok ileri seviyede kakada kan oluyor bazende döküntü ama bütün vücut