mematiii tekbasimabakiyorum teşekkür ederim canım tercih sonuçta saygı duyarım da birşey sorucam bilgin var mı acaba devlette kesin yapılıyor mu.Çünkü bugün iki doktorla konuştum onlar yönlendirdi ama 10.haftaya kadar hakkın var dedi .Bende yine gidersem yapmazlarsa boşa sıra almış olmıyım diyorum.
mematiii tekbasimabakiyorum inşallah bu yapar yani isteğe bağlı da riske giriyorlar asıl ozaman suç farkında değiller .zteşekkür ederim canım yinede olmadı özele gitcez zaten
kahvelisianne mematiii devlette kürtaj yok ancak bebek hasta ise yada senin hayatı riskin ispatlanırsa kürtaj olur özelde de zaten parasını ödedikten sonra oluyorsun
mematiii yadeyade27 gittim başka doktora canım dün oda öyle dedi yapan kişiye yönlendirdi oda yapmam derse özele gidicez ben yine iki üç doktora danışıyım içim rahay etsin dedin bugün ona göre gün alınacak diye düşünüyorum.
FaDo0807 mematiii aynen öyle canım nasip elbet yine bebeğiniz olur doğru zamanda sağlıklı bi şekilde ☺️🤲🏻
yadeyade27 mematiii önemli olan senin sağlığın en başta anne sağlıklı olacak ki çocuğuna iyi bakabilsin dilediğiniz zaman Allah nasip etsin sağlıklı bi şekilde🤲☺️
melisakarademir @mematiii geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı buymuş merak ettim naptınız kürtaj oldunuz mu nasılsınız
mematiii @melisakarademir mir"#p32660928 oldum canım Perşembe günü ağrım oluyor ama iyiyim teşekkür ederim canım 🥰
mematiii heyymomm saolun devl2t kabul etmedi özelde oldum .Riskli dedikleri halde yoo doğurtuyorsuz biz dediler