Deletedmom781 Grip olucak gibiyim bogazlarimdq rahatsiz sutten bebege gecerki maske takiyorum ama yeterli olurmu sizce. Yoksa sagdigim sutleri ve mamayimi kullansam
Yigitahmedim Deletedmom781 bana doktorum maske tak çocuğa öyle yaklaş demişti canım tavsiye ederim sorun olmaz Allah'ın izniyle insallah
Ftmsnny Deletedmom781 sütten geçmiyor aksine, vücut korumak için ekstra önlem alıyor sütte diye biliyorum
Deletedmom245 Deletedmom781 doktorum bana kendine iyi bak dikkat et, sütünden gaz da geçer hastalıkta bu yüzden ilk önce kendine dikkat etmelisin demişti. Anne sütü dışarıdan gelecek mikroba hastalığa karşı korur ama annenin direncinin düşmesi bebeğinde etkilenmesine sebep olurmuş
Fatosveaselbebek Deletedmom781 geçmez ama maske takın çocuğu alicaginiz zaman bol bol ellerinizi yıkayın öpmeyin sut bebeği korur ama maske önemli
Yabangulu Siz hasta olduğunuz için sütünüzde çok sayıda antikor var o da bebeğin hasta olmasını engeller yani sütten geçmez,emzirebilirsiniz. nefes yoluyla geçer maske takmaya devam edin.Geçmiş olsun