Ahanife Kızım 8 ay 27 günlük alt dışının çıkacağı yerde bir çizik var bu diş çıkacak mi demek doğru dürüst uyu yok çok sık kalkıyor onun dışında ateş ıshal vs. gibi başka belirtileri yok
Hilalelizan Ahanife bizde tam 8 ay 27. Günde patlattık dişimizi şuan 9 ay 8 günlük alt ikisi tamamen çıktı tabi o süreçte tüm uyku düzenimiz bozuldu o ayrı mesele 😄
Ahanife Alptugba inşallah diştir ya dikkatlice baktım sadace tek bi dişin çıkacağı yerde var ama normal mi ikisinde de olması gerekli mi 😊
Ahanife Hilalelizan bakalım bizim ki ne zaman olacak 1 aydır doğru dürüst uyku yok maleseef ki bizde de uyku saatleri herşey karştı geç uyuku ya geçiyor sabaha kadar her 5 10 dk kalkıyor ancak sabah 7 de geçiyor 11 kadar uyuyor sonra 2 2 30 yatıyor oda yarım yamalak yani gece gündüz birbirine giriyor 🤦🏻♀️ uyku dışında mutlu keyifli ama bilemiyorum yani diş mi ney bu uyku sıkıntısı😂
Hilalelizan Ahanife biz üç ay boyunca çektik inanır mısın şimdi patladı rahatladık dedik sanırım üstekiler kaşınıyo şimdide
Ahanife Hilalelizan inarım inarım 1 aydır çektiğimi biliyorum yani geçti derken yeni başlamasın da kötü oluyor ya ağrısız sizi çıkarsalar keşke kuzucuklar😔
Hilalelizan Ahanife keşkee biz üç gün ateşler içindeydik bu diş yüzünden çocuğumun artık etleri acıyodu ateş yüzünden Allah m alsında o günleri geri vermesin çok zor çok bizim yoruluyo olmamız önemli değil uykusuz günlerce onunla ilgilenebilirim ki ilgilendimde yeri geldi bir haftada sadece 10 saat uyudum toplamında onunla ilgilendiğim için ama diş hastalık onlar için zor🤦🏼♀️
Ahanife Hilalelizan allah yardımcımız olsun sizin daha zor geçmiş 😔 acısız sızızısız çıksa keşke bizim uykumuz sorun değilde bebeklerimize zor 😔
Aysel-23 Bizde 8 ay 19 günlüğüz ayni sorunlar bizdede var disler patlamadi ama asiri huzursuz gece uyku hic yok uyudugu zamanda hep mizmiz bi halde ne zaman cikacak bu disler Allah'ım kolaylıkla cikartsin benim kizim ve bütün bebiş ler 😵😩🤲🤦🏼♀️