Battibalikyangider Çanta Suluk vs alicam da şimdi okuldan ses çıkmadı temmuzdan beri Ne zaman liste verilir? Yani şimdiden verilmesi daha iyi değil mi insanlari zor duruma sokmaktansa. Devlet anaokulu bu arada ayakkabısını aldık Burda da post acmistim aldigim ayakkabi cok daha memnun kalicam gibi. kıyafet vs alışverişi şimdilik yaptık ama çantasını alicam bakınıyorum nasıl bisey olsun diye 3 4 gözlüler var 2 gözlü tek gözlü hangisi uygun olur boyut nasıl olucak kafada bin tane soru Sizler nasıl yaptınız okulu geri dönüş yapan oldu ku acaba bilgi alışverişi yapsak ne güzel olur🥹🫶
SevimliHayaletCasper Battibalikyangider okullar açıldığı zaman grup kurup listeyi gruba atıyorlar ve alışveriş içinde 1 hafta süre veriyorlar. Çantayı da 2 gözlü anaokulu çantası alın
AnnaKurt Battibalikyangider Çantasını arkadaşım anaokulu öğretmeni o almıştı hediye bu https://www.flo.com.tr/urun/united-colors-of-benetton-okul-cantasi-bntsrt76119-201133947 Panduf alacam pazardan. Suluk çelik sulugu var onu koyacamm. Kıyafet vs derdi yok şu an
Dondurmalikahve Battibalikyangider Çanta, suluk, panduf, kalemlik bunlar dışında diğerini okul açılanca liste verir öğretmen
Battibalikyangider SevimliHayaletCasper iyi ozaman artık gerçekten noldu ses çıkmadı benim çocuğun kaydı mı silindi diye bin tane tilki geciyo kafamdan Tekerlekli olanlardan istiyodu benimki vazgecireyim mi uygun olur mu onlar
Battibalikyangider AnnaKurt çanta çok güzel ama bizimki tutturdu simsek mcquenn😂 lcwdan almayı düşünüyorum bende bakalım Buda listeme ekliyorum Pandufu da bizim okul şiddetle karşı çıktı ben alacaktım ondan hep o şekilde oluyo diye. İkisinin arası bisey aldim Suluk celik olsun ozaman bunu dikkate alayım daha mi sağlam sağlıklı oluyor
[silindi] AnnaKurt bnde bunu beğendim şimdi ya bı bundan bide şu isimli peluş olanlardan alıyım bari çok hevesim vardı
SevimliHayaletCasper Battibalikyangider vazgeçir cnm hijyenik olmuyor ha hergün yıkarım öyle eve sokarım dersen olabilir tabi. Ama okulda da sıkıntı olur yerde sürüklediği şeyi sınıfa almayabilirler. Çünkü ayakkabıyla da girilmiyor
Battibalikyangider SevimliHayaletCasper ay evett demi bide tekerleklerini silmek dert olur zaten okulda kabul etmez dediğiniz gibi
Battibalikyangider Yelda35 bende bi arasam mı bilemedim şimdi bak parayı vermek için gittiğimde giristeki kızlar müdür bey çok önemli bisey olmadıkça aramayın cok isim var dedi diye konusuyolardi oyuzden çekimser kaldim
AnnaKurt Yelda35 Ordan da alabilirim ama bizim pazar mağaza gibi çok büyük bulurum ordan güzel bir şey
Battibalikyangider Dondurmalikahve ya şimdi şöyle aslında ben alırsam sonra hayır böyle bisey almayacaktiniz derler diye beklemede kaldım. Ayakkabı bile kaç kez sordum araştırdım dedikleri olsun diye Fazla mi takılıyorum acaba
Yelda35 Battibalikyangider arayın niye aramayacaksınız çok laf ederlerse telefonum tamirdeydi aranmış olabilme ihtimalim olduğu için aradım dersin
Dondurmalikahve Battibalikyangider Mesela ben alırken anaokulu çantası diye alacağım çok küçük boyut olmayacak içini boyama kitabı sığabilecek şekilde alacağım. Kalemliğini genelde 2 bölmeli istiyorlar. Soğuk zaten fark etmez Çelik ya da plastik olabilir. Pandufları da kaydırmaz taban olur. Ama kağıtları boyaları vesaire onlar farklılık gösterebiliyor kimi öğretmen 1 sınıf kalitede alınsa Yeter diyor kimisi tek bir markayı istiyor bunları da zaten okul açıldığı zaman Wp grubu açılır oradan fotoğrafını atar öğretmen
SevimliHayaletCasper Battibalikyangider sadece tekerlek silmek yetmiyor valla kışın yağmur çamur komple kirleniyor bide heves olduğu için sürüklemek istiyorlar 😄 suluk için uzspace öneririm. Biz ilk sene marketten aldık uygun bişey bir kaç hafta içinde kırıldı sonra tekrar aldık oda kırıldı kaç tane aldık hatırlamıyorum. En son iyi birşey alayım dedim. Uzspace aldım 1. Sınıfta onu kullandı baya uğraşmasına rağmen kıramadı 😄 çok rahat ettim. Fiyat biraz yüksek ama deyiyor
Dilaylaa Küçük çantalardan alın büyük tekerlekli felan olmaz . Alışveriş içinde aslında fiks şeyler var kırtasiyeye gidince yardımcı olurlar oyun hamuru boyalar yapıştırıcılar fon kartonlar her renk evalar klasör makas şönil ponpon oynar göz rafya boyama önlüğü felan yazarlarsa marka yazıyorlar oda kaliteli olsun tüm yıl gitsin diye .
Battibalikyangider Dilaylaa kırtasiye ürünlerini okul alacak dendi bunun için ücretini vericez onlar halledeceklermis Bize yine de bisey aldirirlarmi