duyguluannee Kızımın kolunda bi tane pire buldum hemen yakaladım suya tuttum. Isırmış kolunu zaten. Nokta şeklinde kırmızı. Ya evde başka pire varsa diye düşünüp duruyorum. Nerden geldi bilemiyorum. Durduğumuz şehir doğayla iç içe bi yer evimizin karşısı orman. 1. Katta oturuyoruz ama yerden yüksek. Apartman bahçesi geniş. Yani topraktan filan gelir mi nasıl olabilir arkadaşlar. Çok üzgünüm bana önerebileceğiniz bi ilaç filan var mı
Anneko duyguluannee köyde çok olurdu bizim topraktan bile gelir hayvandan varsa hayvandan da gelir ve çok hızlı yumurta bırakır o yüzden köyden döner dönmez mutlaka evi ilaçliyoruz biz birde lavanta yağı kokusunu hiç sevmez o nedenle yatağı yorganı yıkarken içine bir damla lavanta yağı koyardım birde evi temizlerken suyuna koyuyorum ki gelmesin
KuzeyinAnnesi03 duyguluannee evimde gördüm bende 1 kere ağaçlardan dışarıdan geldi büyük ihtimalle çünkü hep camalrimiz açık önümde arkamda hep kediler geziyor canım kış gelsin artık 🥹😮💨
Zlm duyguluannee bizim evede gelmişti derin bı temizlik yaptım koltuklarin içleri falan lavanta yağı döktüm suya onunla sildim lavanta keseleri yaptım koltuk altı yatak altı gibi eşyaların olduğu yerlere koydum. Evi her gün lavanta yağı ile sildim bir hafta sonra kalmadı hiç
duyguluannee Evinizi filan ilaçladığınız oldu mu hiç nasıl yapılır bu işler. Bebeğim emekliyor bu şekilde ilaçlamaya nasıl cesaret ederim
duyguluannee Anneko yaşadığımız yerde hayvan yok sadece çöpün yanında kedi köpek filan var işte her yerde olduğu gibi. Peki ilacın adı ne
cicekcimm Öncelikle evini ilaçla şayet yoksa ilaç sirkeli su yap bütün eve sık, tüm eve tuz dök evden uzaklaş yarım saat bir saat kadar. Kapı, pencere her yeri kapat sonra tüm evi makinala ben öylelikle kurtuldum.
findiginannesi_ KuzeyinAnnesi03 Ardını görmediyseniz sıkıntı yok bence bende 2 defa kafamda bit buldum aralarında çok uzun zaman vardı ardını bulamayınca bıraktım iş saçımı kazıtmaya kadar gidecekti çünkü
duyguluannee merveikra bi daha görmedim çok şükür ama o günden beri hergün iki kere filan süpürge yapıyorum yerleri sirkeli suyla siliyorum