binnur64 salonunda masası olmayanlar misafirlerinizi nasıl ağırlıyosunuz? benim de yok salonda masam, misafirliğe gidince bakıyorum masaya koyuyolar hep ikramlıkları. siz nasıl yapıyosunuz acaba, bu yüzden misafir ağırlamaya çekiniyorum ben
crybaby binnur64 benimde eski evde öyleydi yan odaya koymultum yemek odası yapmıştım orada ikram ediyordum
kizimdakizim binnur64 şimdiki evler çok küçük ben de görüyorum masasi olmayanlari benim asıl merak ettiğim siz nasıl evde yemek yiyorsunuz?
Buket57 binnur64 benim de salonumda 6 kişilik masam var,misafirimi orda ağırlıyorum normalde kendimiz mutfakta yeriz duvara monte katlanır masam var ordada. Ama hiç masam olmasaydı yer sofram var yani ne olmuş kimse yer sofrasında yememiş mi 😊 gerekirse yere kurarım yani,hem en güzeli bence yer sofrası.
Falafel kizimdakizim koca yemek masası olmasına rağmen yer sofrası kurup yemek yiyen biz🙃 masayı sadece misafir geldiğinde kullanıyoruz
marscicegi kizimdakizim herkez masada yemiyor ki mutfak masamda var salon masamda ,ama biz gidip yerde yiyoruz ,çok şaşırarak sormuşsunuz , Amerika değil ki burası bizim kültürümüzde yer sofrası hep var olan bişey zaten 😂 masasizlik niye bu kadar şaşırttı
Merveozerr96 Benim oturma odam küçük olduğunu için masa almadım mutfağa koyuyorum misafir geldiğinde (mutfak masam büyüyen masalardan 8 kişilik oluyor açıldığı zaman ve mutfağım büyük olduğundan dolayı)sonra kalkıp içeri geçiyorlar yani çayı içerde veriyorum sehpada.
binnur64 Merveozerr96 benim mutfağım küçük, masa da büyük zaten yer kaplıyo epey. bide çağırmak istediklerimde hep çocuklu mutfakta hiç olmaz 🥲
binnur64 Buket57 tabi ki öyle ben de köyde büyüdüm hep yer sofrasında yedik ama şimdi herkes rahatına düşkün 😌
Sclctn Benimde masam yok mutfağım da 6 kişilik masam var okadar😀 en iyisi bence çok kalabalık geliyor bana
binnur64 Sclctn bana da kalabalık geliyo. büyük salon istiyoruz onu da masasıyla koca sehpayla dolduruyoruz. salonumda sadece koltuk takımım var 1 yaşında bebeğim geniş alanda oyununu oynuyo ne güzel. ama işte misafir konusunda napsam diyorum, servis tabağına mutfakta koyup gelsem nasıl olur 😅
AnnaKurt Mutfak salon bir benim. Mutfak masasını da kendileri koymuş duvara yapışık çıkmıyor. Yemek masamı da sığınağa indirdim fareler yemek yiyordur artık üstünde 🤣
binnur64 SevimliHayaletCasper küçük değil çok büyük de değil ama yemek masası çok büyük o yüzden salona koyamazdım onu
Dhi binnur64 bende koca yemek masam ihtiyacı olan birine verip 4 kişilik yuvarlak masa aldım kendimize kadar:D zaten çok kalabalık misfir çağırmıyorum çağırdığımda da kaynanamda orta sehpa ver büyüyüp yemek masası oaln onu alıyorum. sizde böyle bişey albilirsiniz. kaynanamında yemek masası koymaya yeri yok o da böyle yapıyor 8 kişilik masa oluyor
ccanasli binnur64 benimde masam salondaydı önceden salonda servis ediyordum. Sonra mutfağım büyük olduğu için oraya taşıdım, mutfak da yiyip içeri geçiyorlar
lidokain binnur64 yemekli misafir olursa mutfakta yer içerler. Eğer çay ikramliksa küçük sehpalara koyuyorum.
binnur64 lidokain en iyisi öyle ya direk tabakta gelmesi bence. diğer türlü ben utanıp alamıyorum tabağıma 🤦🏻♀️😅😅
Buket57 binnur64 valla gelecek olan misafir evde masa yok diye mırın kırın yapmasın mümkünse her evde masa olacak diye kural yok sonuçta ne bulursa oraya oturacaklar😊
PamukPrensesannesii binnur64 Benim evim küçük olduğu için salon masam 3 senedir kutusunda duruyor. Mutfak masasına sığışiyoruz napiyim ,🙂