yareninannesi11 Benim bi kızım var ismi Yaren, şimdi ikinciye gebeyim ama isim konusunda içime sinen sıcak bir isim yok önerilerinizi bekliyorum hanımlar 🤗🤗
Dmt-01 yareninannesi11 Deren..Yaren Deren uyumluda oluyor.Benim kızımın adı Derin bi kızım daha olursa Deren ya da Beren düşünüyorum
Hello-kitty Benim büyük kızımın ismi Melek İkra Ufak kızım Meva ulya ☺ Yaren ile Beren çok uyumlu bence Berrin olabilir Yonca da çiçek ismi bence çok tatlı Yaren.. Yonca 🍀 İnternetten de araştırın Duru olabilir mihre var ravza da çok hoş bi isim
hanneinci yareninannesi11 yarenle Selen Helen gibi isimler uyumlu ama inci Alya Hüma öykü masal Umay güzel isimler
zerda_arven arven2024 benimde kızımın ismi Arven Ravza arven deriz ravzayi kayınvalidem koydu Arven ismini çok beğenerek koydum
arven2024 zerda_arven ismiyle yaşasınlar biz yüzüklerin efendisindeki arwin den esinlenerek koyduk siz nasıl karar verdini merak ettim çok bilindik değil de ☺️
zerda_arven arven2024 vala ben hamile kaldığımda hep kızım olursa arven ismini koycam diyip duruyodum internetten görmüştüm bende arven ismini eşim erkek olsaydı erkeği ben koycam kız olursa kızı sen koycam demisti bende tamam demiştim inşallah kızım olursa arven koyarım dedim kızım oldu arven koyduk kayinvalidemde Kuran’da geçen bı isim daha olsun yanında ravza ekleyin dedi tamam dedik arven ravza oldu ama ravza ismini kimse kullanmıyor arven diyoruz hepimiz öle oldu işte