Beyzanl52 Bebeginize tavada yumurta ne zaman ve nasil verdiniz? Ben hep haslama yaptim tavada nasil yapmaliyim suan 14 aylik
metehaninannesiiii Beyzanl52 ben omlet yapiyorum peynirli domatesli küçüklüğünden beri hep öyle yer haşlamayi sevmiyor bizimkide
Minel-inannesi Beyzanl52 8aylikken 1butun yumurta, 2 yemek kasigi suyla cirpip omlet yapip parmak kalinliginda kesip verirdim eline.
linosko1 Beyzanl52 Yani neyinden dolayi vermediniz bildiginiz yumurta iste kır tereyagina ver gözünüzde büyüttüğünüz nedir? 9 aylik kizim her sabah kırıp yediriyorum haslanmis sekilde de yiyor ama sıkılıyolar her gun ayni seyden
churchil Beyzanl52 genelde beraber yediğimiz için ben çoğunlukla tavada yapıyorum yumurta yemeye 7. ayında falan başladık 8 9 aylıktan itibaren tavada yiyodur heralde beyazıyla karışık.
kimbumadam Beyzanl52 7 aylıkken 🤷♀️ istediğin gibi yapabilirsin Sebzeli lorlu peynirli Neden bekledin merak ettim🥲
namkol2 Beyzanl52 9. Ayda başladım ben kırıp vermeye. Önce sade verdim Sonra yavaş içine ceviz rendeledim kaşar koydum, peynirli, biberli, maydanozlu. Minik minikkesip vermiştim. Şimdi her türlü yiyor yumurtayı
Ruvdem Beyzanl52 her gün haşlanmış yumurtamı yenir annesi 8 ay olmuş çok insafsızsın 😂 ver canım ya istediğin şekil yapıp ver ben 7 8 aylıktan itibaren çeşitli omletler yapıp veriyorum beyazınıda 7. Ayda tattırmıştım o zamandan beri yiyor tüm şekilde .