Dimplesbaby Kızlar bu huzursuzluk ne zaman bitecek 3 buçuk aylıkken ilk dişimiz çıktı şuan 4 buçuk aylığız 2 dişimiz var ama sürekli bir huzursuz ne kadar sürüyor bu durum
Zeynos Dimplesbaby ilk dışı nasıl fark ettiniz şu an benim kızım da 3 aylık atl dışın de beyaz toplu iğne başı gibi bir setlik var hemşire baktı dedi bilemedim ama dış galiba
Dimplesbaby Zeynos bende diş çıktığında gördüm canım fark etmemiştim önce bu kadar erken olacağını bilmiyordum sürekli eli ağzında salyalıydı sinirlenip kulaklarına vuruyordu ne bulsa dişini kaşıyordu
Zeynos Dimplesbaby kıyamam ya daha çok küçükler elleri doğru düzgün kavuşmuyor kasiyamiyorlar o yüzden de huzursuzlarRabbim yardımcımız olsun
Sinon Benim bebeğimin doğduğundan beri alt iki dişi belli gören ailede var mı böyle erken çıkma gibi birşey diyor eli ağzında ve sürekli salyaları akıyor ama oral döneminden sanırım huzursuz iştahsız uykusuz değil çok şükür
Dimplesbaby Zeynos aynen canım ya diş kaşıyıcı aldım ama onu bile ağzına sokmayı tam beceremiyor çoğu bebek 9 ayda çıkarmakta başlıyormuş benim oğlanın acelesi neyse anlamadım
Zeynos Dimplesbaby hakkatten ya bazı bebekler çok aceleci bizimkiler gibi ben bazen tutuyorum öyle kaşıyor