Konuya nasıl başlasam bilmiyorum belki birinizin bir cümlesi beni motive eder rahatlarım diye yazıyorum son bir kaç aydır oğlum zorlaşmaya başladı normalde sakin bir çocuk yani öyle agresif degil ama Bayadır bir ağlama krizleri beni birakmak istememe değişik kaygılar ve oğlum gerçekten çok soru sorar örn akşam sahil indik deniz derin mi denize düşersek nolur boğuluruz gemiler denizde boğulur mu falan baya bir sordu birşeyleri öğrenmeye mi çalışıyor yoksa kaygılı bir oğlum mu oldu bilmiyorum Bayadır beni normalde birakırdı babasıyla olsun kendi başıma olsun çıkarken anneme falan bırakırdım simdi ağlama krizleri oluyor gitme gitme diye yani ben birde İnternet den cok bakıyorum çocuk psikoloji yazılarına hep oğlum da sorun aramaya başladım birde yapmamam gerek ama içten içe kıyas yapar oldum yani şöyle şu çocuk ne kadar özgüvenli diyorum kendi kendime ben nerede hata yapıyorum diye sonra kendimi sorguluyorum ve bazen gerçekten bagirıyorum yaptığı bazı ağlama krizleri beni benden alıyor biliyorum zor süreçler büyüp geççek hepsi ama ben hep gece uyuyamaz ve cok düşünür oldum .