1771717 Kızlar benım bebegım kırkından sonra cok fazla gaz sorunu yasamaya basladı sap simplex damlada kullandık hıc faydası yok gaz ıcın onerebılcegınız bırsey varmı rezenede kullanıyorum
crybaby 1771717 siz kimyon çayı için bol masaj yapın internette çok rahatlatıcı masajlar var. Yemeklerinize muskat ekleyin. Bebeğin ayaklarına karnına acı elma yağı sürün ben böyle idare ediyorum tamamen geçmiyor ama rahatlatıyor
aden34 1771717 suyu kaynat toz kimyon koy içine bi çay kaşığı koyuyorum yeterli oluyor beş dk beklet iç işe yarıyor emin ol 🙏
nnoktaa 1771717 sağlık ocağının verdiğini kullanıyorsanız direkt çöpe atın 😬 ben ona başladıktan sonra oğlum da gaz sorunu olmuştu yenidoğan döneminde. Şimdi ocean marka kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım
_mom 1771717 iki üç su bardağı.kadr.su kaynatiodum yarım tatlı kaşığı kimyon on dk sonra içiyordum eşimde içti için iki üç bardak yapiodum hubde iki kez içiyordum
asliiiiiiiiiiiiiiiii 1771717 YouTube da Sevim Kuruçay çam hemşirenin gaz masajı var müthiş etkili hiç üşenmeden günde 3 kez yapmaya çalışın bir de relactaz damla kullanın her emzirme öncesi 8 damla çok faydasını göreceksiniz 🙏🏻
ilenalemin 1771717 valla ben her şeyi kullamdım.üç aylık olduk hala aynı.bi tık daha az tabi ama özellikle geceleri aşırı