sevdakavakli Merhaba annelerim bebeğim 5ay 9 günlük bir haftadır ben sırt üstü yatırıyorum o sonradan yüz üstü dönerek uyuyor gündüz müdahale ediyorum ama gece ben uyurken dönüyor görmüyorum bir zararı olur mu stres yapmaya başladım
_mom sevdakavakli burnunun üstünde düşmesin de nefes alacak şekilde ise başını sağa sola çeviriyorsa sorun olmuyor
ZeydsMom sevdakavakli bi ara benim oglumda ogle uyuyordu. Uykular haramdi bana. Her dakika bakiyordum birden burnunu cevirir nefrs alamaz allah korusun. Simdi yan yatiyor yine unutdu onu cok sukur
FadiXx sevdakavakli osman gönülal kendi dönüyorsa dokunmayı uyusun ama siz öyle uyutmayın demişti. 4 aylıkken yüz üstü dönerek uyumaya başladı 16 aylık hala öyle uyur. Ben sırt üstü koyuyorum dönüyor hemen. İlk aylar korkmuştum dönmesin diye yastıklar kotmuştum yine döndü. Osman gönülalın yazısın görünce bıraktım
KLORAK sevdakavakli artık kendini kurtarabilir, zemin yumuşak olmasın sorun olmaz. Benim kızım 2. Ayından beri yüz üstü uyuyor ve 16 aylık :)
sevdakavakli FadiXx kendisi dönüyor gece sırt üstü emzirip bırakıyorum bi bakıyorum dönmüş dokunmadım bugün
ZeydsMom sevdakavakli aynen. Sonra geri yan dondu simdi yan yatiyor. Bacaklar yukarida asagida. Kafa asagi yukari ne ararsan var. Bi tek yzuuustu korkuyorum
sevdakavakli kafamdakifazlalik 😅 müdahale etsem de 5 dk sonra yine dönüyor yalnız değilmişim biraz daha rahatladım nasıl istiyorsa öyle uyusun ☺️