gktgemirshn Sabaha kadar her 10 dakka bir uyandı ağladı sürekli çok kötü bir geceydi uykusuzluktan ölecem siz de böyle oldu mu başak burcu oğlum
ZeydsMom gktgemirshn benimki oglak ama uyandii. Gece beslenmesi 4 ayindan beri olmayan cocuk birden bire gece yedi bugece 😄
Susamtanesimoms gktgemirshn yani dolunaydanmı bilmiyorum ama bizde öyleydik ya bı yandan sivrisinekte ısırmıştı onun içinde kaşı diyordu
rynryn Sabaha kadar bi beşik salladım bi memede uyutmaya çalıştım saat 6 buçukta da tamamen uyandı uykusuzluktan ölcem ikizler burcu 💤😵
ollaluna7 Benim bebeğim de bütün gece bir gram uyku uyumadı tabi beni de uyutmadı saat başı katıla katıla ağladı
hunilimomy gktgemirshn senin oglan eşittir benim oglan ayakta uyuyorum en son yatagin ucunda iki büklüm sizmisim başını bacağıma koydu uyanmasın diye
Birbahargunu Ay şu birkaç gündür benim kızım da geceleri çok mızırdanıyor normalde yatar uyur sürekli kalktı meme istedi kaç gündür ben de uykusuzum annem de dolunaydandır diyordu inanmadiydim 😄
Misafir341710 gktgemirshn benimde kızım aynı şekilde sabah 6da ancak uyuyabildi ikizler burcu çok.kotu 2 gece geçirdim inşallah bu akşam uyabiljr 🙏