sedbng 3 aylık bebeklere kitap okuyo musunuz? Hangi pozisyonda okuyosunuz? Hem ağız hareketlerimi hem kitabın sayfalarını göreceği bir pozisyon bulamadım ya 😅
meliketayfun20 sedbng benin oglanda var 3ay 18 günlük bende burda köşede bekleyim cevapları merak ettim
nnoktaa sedbng yüzü yüzümü görecek şekilde karşıma yatırıyordum. Kitap okurken dudak hareketlerimi görüyordu. Sayfa bittiğinde kitabı ona çevirip resimlerini gösteriyordum. Mesela bak bu bir ördek aa hani inek nerdeymiş işte bu da bir inek gibi 😂
ZeydsMom sedbng resimli kitaplar. O aylarda resmini merak ediyordu. Daha sonra hem resim hem agiz haraketlerine bakiyor
sifirekran_bolkitap sedbng 3 ayda tam göremiyor zaten🙂 ben o dönem siyah beyaz kitapları karın üstü egzersisleri sırasında okuyordum, emzirirken okuyordum amaç kelime duysun🤣 kendine de hışırtılı yırtılmayan kitaplar verirdim 😇
Deletedmom_215 Ben kitaptaki görselleri gösterip kendim doğaçlama anlatıyordum hikayeyi bir de doğduğu günden beri disarilardayiz ağaçları, böcekleri, gördüğüm herşeyi anlatırdım oğluma şimdi 13 aylık ne desek tekrarlıyor bence konuşmasına çok fayda sağlıyor 🥹