Beril-Beren Oğlusum 2.5 aylık ve geceleri burnu tıkanıyor. Serumlardan kullanıyoruz ama faydasını göremiyoruz. Acil yardım lütfen.
Maryhoney Beril-Beren söylenenler dışında soğanı dörde bol tabağa köy yattiginiz odada dursun rahatlatiyor
ertugrulbey19 Benim de bebegim 2 aylik her gece tikaniyor her sabah serumla yikiyorum. Doktorumuza bugün sordum ne yapabiliriz diye o olacak 6aya kadar dedi yıkamaya devam yani
Beril-Beren ertugrulbey19 ikizlerimin birisine olmustu ama onun dahada ilerlemişti mama fln içerken boğazına kaçıyor ve morarmaya başlamıştı dili sürekli dışında duruyordu onu en sonunda kulak burun boğaza götürdük antibiyotik verdi geçmişti ama suzan oğlumu çok küçük götürme zararlı antibiyotik diyorlar.
Tgbh28 @Beril-Beren benimde 2 aylık kızım hırıltısı var günde 2 3 sefer temizle dedi doktor başka bişey yapamıyoruz canım devam yani 🙂
[silindi] Benim bebegim şuan tam 1 aylık oldu bugün dün bi anda burnu tıkandı ama çokk fena nefes alamıyodu sabah götürdüm doktora bizede serum verdi ve calpol verdi daha yeni kullanmaya başladık inş düzelir ya bebekler hasta olmasın 😒
ertugrulbey19 Beril-Beren Antibiyotiğe falan gerek yok ki bebeklerin burnu tikanmasi normal diyor zaten doktorlar
EzoAlvina [silindi] Burun tıkanıklığı için ateş düşürücü ne biliyim anlamadım tedbir için vermiştir herhalde