Kelebekinci Oğlum 15 bucuk aylık yakın zamanda işe başlamayı düşünüyorum ama memede uyuyor nasıl uyku ile meme bağlantısını kesebilirim geceleri yine uyusun ben varken hiç sorun değil ama öğlen memesiz uyuması lazım biberon, su kabul etmiyor
ogretmenannee_ Kelebekinci 15 aylığız aynı durumdayım ama henüz işe başlamayı düşünmediğim için böyle devam ediyorum yanıtları merak ettim. Genelde tamamen memeden kesince diyorlar
Selinnnn0 Kelebekinci oylen uykusunu kesin erken yatsn erken kalksn ben oyle yaptm 4 gundur emmiyor memede uyumasj vardi keyfe emmesj sutum yok qci biber surdum bide aci diyo surekli emmiyo mecbur kaldm cnku dogum yapicam haftaya
Mire Aynı durumdayız burda bekliyim benim kızım da 12 aylık memeden başka şekilde uyumuyor ve bu durum çok zorluycak
Anneceli Benim bebiste 6 aylık emziği bıraktı sadece benim memede uyuyor çok zorlanıyorum ben de. Çözüm varsa lütfen yazsın birisiiii ❤️
berkbaby Benimde oğlum 7 ay 10 günlük memede uyuyor birde kucakta ayakta gezerek ama şu sıra hele memede uyuyup kalmak istiyor kaç defa yatağına yatırıp geri alıyorum valla yoruldum nasıl sonlandırıcaz ağlatmadan kıyamıyorum da ağlamasına🥲