Baharbicen Kizlar merhaba menenjit asisi ne kadar yakin zamanda yaptiranlar yardimci olabilirlermi ve kac aylikken olmasi gerekiyor kac doz ve fiyati ne kadar simdiden tesekkurler
Deletedmom73 Baharbicen bana doktorum yeni önerdi. 3 doz 1400 civarı tutuyor dedi bakalım yaptırcam inşallah yakında.
Deletedmom0510 Baharbicen biz uc doz yaptırmıştık 5 ay 7 ay ve 15 aylıkken olucak bexero ve nimerix ikisi 657 tl verdik istanbul
bgmbrn Baharbicen canım bizim doktorumuz 3 doz nimenrix 3 doz bexero önerdi. 4-6-12.aylarda nimenrix 5-7-13.aylarda bexero olacağız. Nimenrixin ilk dozunu yaptırdım 280 tlye aldık eczaneden. Bexeroyu henüz yaptırmadık onun fiyatını bilemiyorum 🤷🏼♀️
Baharbicen Deletedmom73 banada onerdi bnde yaptirmayi dusunuyorum ama fiyati hakkinda bir bilgim yoktu tesekkur ederim ☺
melisaninannesi Deletedmom0510 canım ne gibi etkileri oldu biz de 5 aylık olduk yarın yaptıracağız ateşi çıkar diye çok korkuyorum ilk doz
Momofkerem melisaninannesi biz 5. Ayda olduk hemen orda calpol verdiler sonra da takip ettim ateşi olmadı bin şükür korkuyordum açıkçası rahat geçti
Deletedmom0510 melisaninannesi bizde ateş fln olmadı canım kolay atlattık ateş dusurucu fln hiç vermedim oğlum 7.5 aylık bu zamana kadar ateş hiç kaldırmadı
Asafemir melisaninannesi 9 aylık bebeğim bizim kaç doz olur acaba bide alerjisi var geçince vurdurmayı düşünüyorum
Serene Baharbicen 2 doz Menectra (9. Ve 12.ayda), 3 doz da Bexsero yaptırdık (8. 10. Ve 15. Ayda) Menectra’nın tek dozu 200 küsürlerde, Bexsero’nun tek dozu 400 küsürlerde.
Sumbul1 Baharbicen Bugün b tipinin son dozunu yaptırdık 404 TL 3.dozdu bu 2 dozda diğer tipinden yaptırdık 250-300 arasıydı o da doktorumuz ayarladı aylarını ama hasta olmuştu bebeğim 1 ay ileri aldık zamanını