Kızlar 2 senedir evliyim hemen gebe kaldım 20 kilo birden aldım yedimde yedim hunharca 34. Haftada 2 kilo çocuk doğurdum neyse 7 aylık oldu birdaha spriz gebelik yaşadım ilk doğuma 60 la gebe kalıp 82 yle girdim neyse o kilo kaldı 2yi doğurdum 16 gün önce 37 haftada 3.500 çocuk doğurdum bu sefer çok almadım 80 le gebe kalıp 87 ile doğuma girdim ama peşpeşe olunca göbek kaldı şuan lohusayim korse takıyorum gece gündüz demeden banyodan banyoya çıkarıyorum ve o muazzam görüntü aşağı doğru sarkık bir göbek psikolojim bozuldu ne zaman gider bu gören zayifsin diyor şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama o sarkiklik beni bitirdi napayım kızlar sarkiklik için extra ne yapmalıyım moralim bozuluyor sanki hep kalıcak gibi göğüslerim zaten 100 kilo heralde zaten büyüktü iyice büyüdü sanki ruhum başka bir bedende 40 im çıkana kadar toparlanır mi acaba ya böyle olupta toparlayan varmı kizlarr moralim bozlur diye tartıya bile bakmıyorum zaten evde yok 😫 vay başıma gelenler keşke fit bir vücudum olsa çok isterdim emzirme bitsin ilk isim meme küçültme operasyonu beni aşağı çekiyor resmen en son kambur olup cikicam lohusayim diyemi bilmem ama kafaya takiyon