defnemiraybebek frauelif ucun yoksa silikon uç kullanabilirsin bu evre de mamayı biberon ile değil kaşık ya da şırıngadan faydalan ve bol bol temas yap farklı pozisyonlar dene en etkilisi banyo da teklif et çoğu anne banyodan sonra emdi olarak okudum
frauelif Tüm bunların hepsini yaptım ama hiç emmedi.Şuan 4 ay 22 günlük. Sağarak veriyorum sütü , yetmediği zaman da mama veriyorum. Keşke bütün bebekler emse, annelerini üzmese 😔
gzdcpn frauelif merhaba,hastanede emzirme koçları bi anneye yardımcı olurken şahit oldugum bi yöntem var..Bebeği emzirir pozisyonda kucagınıza koyuyosunuz bildiğim kadarıyla bi spsrat var yada şırınga yardmıyla sanki memeden süt geliyomus gibi sagdıgınız sütü yada mamayı memenin ucundan dogru bebeğin agzına akıtıyosunuz bu sayede bebek yavas yavas memeyi tutmaya baslıyo..Bunu bi youtube ve arastırın isterseniz bu yöntemle genelde tutturuyolar..Bide meme yapınızdsn dolayı klasik kucaktaki emme pozisyonunu sevmiyo olabilir bebeğiniz koltuk altınızdan geriye dogru yatırın yan şekilde öyle deneyin farklı pozisyonda da tutma ihtimali yüksek..Meme ucunu yakalayamayıp sinirleniyo olabilir biraz canınız acıycak ama ucunu elinizde sıkıp agzına koyup yakalatabilirsiniz..Allah kolaylık versin..
frauelif gzdcpn EDS diye bir yöntem varmış, bahsettiğiniz şey bu sanırım. Bu yöntemi de denedik. Biz de işe yaramadı. Bebeğim memeyi reddediyor.