sumyyee2695 Merhaba 2 ay 6 günlük bebeğim gündüzleri asla uyumuyor. Akşamları çok değişsede 8-11 arası bi şekilde bayılıyor. Bebeği böyle olan deneyimli anneler bana yardımcı olabilir mi? Geçici mi ne yapmam lazım
Bssraa2 sumyyee2695 evet geçici benim bebeğim de 6 aya kadar uyumazdı biraz zar zor uyurdu 20 dk sonra uyanırdı 6.aydan sonra biraz uzamaya başladı uykuları düzelecektir sizinkide eminim
tugba825_ sumyyee2695 2 ay 15 günlüğüz bizde bütün gün uyutmaya çalışıyorum en fazla yarım saat uyuyup uyaniyo genelde de 10 dakika uyuyo uykusunu alamadığı için bütün gün huysuzluk yapiyo uyumak istiyo ama dalamıyo sebebini bende anlamadım akşam da 9 da uyuyo
sumyyee2695 Bssraa2 peki gece kaçta uyuyup sabah kaç gibi kalkardı? Allah bağışlasın sağlıkla büyütün 🧿
sumyyee2695 tugba825_ tamamen aynı allah kolaylık versin size de. Sağlıkla bol bol uyuyarak büyüsün 🥲 sabah kaçta kalkıyor 7 de uyansın diyorlar ama ben 7 den sonra hemen bir uyku daha yapsın diye uğraşıyorum çünkü uykusuzluğa artık dayanamıyorum
tugba825_ sumyyee2695 sabah 7-7 buçuk gibi kendi kalkiyo bende peşinden hemen uyutuyorum zaten kendi istiyo mızmızlanıyo uyutunca uyuyo hemen
kubikya Bebeğim 9 aylık en başından beri öyle uyumuyo hala uyumuyo yarım saat içinde iki kere kalkiyo yatağa yatirirken kalkiyo gündüz binde bir bir saat uyursa sukrediyoruz