tubimsi44 Üniversiteden mezun olup formasyon alan var mı benim kızım 10 aylık bu sene formasyona başvurdum dersler tam gün mü oluyor yapabilir miyim sizce bilg verebilir misiniz
MademoiselleZengin55 tubimsi44 Bu başvuru yapacağınız üniversiteye göre değişiyor.İyi araştırmanız lazım.Ben sadece bir kaç ödevle geçmiştim ama aynı şehirde diğer üniversiteyi seçen arkadaşlarım zorlandılar mesela.
MademoiselleZengin55 tubimsi44 Ama genel olarak ağır bir program yok yine de.Dersler belli zaten .Ben çalışırken almıştım ,aynı zamanda öğretmenlik yaptığım içinde stajdan da muaf oldum.Yarım dönemde bitti.Darısı başınıza.
ecoos tubimsi44 Ben 2017 yılında almıştım. Dersler haftasonu tam gündü. Sonra staj başladı o da haftada 1 gündü. Ağırlığı okuldan okula değişiyor bizde eğitim felsefesi ve materyal tasarımı ağırdı mesela 😩 Ama bir şey var ki formasyon alan annelerin çocukları çok şanslı☺️
tubimsi44 MademoiselleZengin55 Nasıl yarım dönemde bitti iki dönem değil mi diğer dönemden ders alabiliyor musunuz staj olmadıgı için mi yarım döneme düştü
tubimsi44 ecoos tam gün nasıl bırakıcam ki hele ki emerek uyuyan bir bebek için 8 saat ayrılık cok zor
tubimsi44 ecoos hangi bölümden aldınız staj zor muydu hangi ilde yaptınız yani ilçeye çıkma ihtimali var mı
sek_kahve tubimsi44 merhaba ben üniversite son sınıf öğrencisiyken almıştım. Aramızda elbette yetişkin insanlar vardı işinde gücünde olan. Bizim çarşamba ve perşembe günleri öğleden sonra saat 5 ile 11 arası oluyordu dersler. Marmara üniversitesi ve 2016-2017 eğitim öğretim yılıydı
ecoos tubimsi44 Ben Erzurumda okuyordum orada yer kalmamıştı o yüzden Bayburttan aldım . Bölüm müzik öğretmenliği . Bizim branş biraz rahat olduğundan staj da kolaydı ilçeye çıkma ihtimali var tabii ki
MademoiselleZengin55 tubimsi44 Özel üniversiteydi benimki muaf olduğum derslerde vardı hepsini topladılar.Hızlandırılmış kur gibi bişi oldu.
tubimsi44 sek_kahve peki stajı sadce tek 2. Dönemde mi yaptın bide tamamı kaç ay sürdü haziranda mı bitti normal öğrenci gibi
sek_kahve tubimsi44 evet canım eylülde başladı haziranda bitti. Stajı 2.dönem yaptık, cuma günü yapmıştık onu da
cnnkr 2017de Marmara’dan aldım formasyonu. Dersler akşam 17:00-22:00 arası oluyordu ve devamlılık istiyorlardı. Öylesine kolaylıkla geçerim gibi bir durum yoktu.Ölçme değerlendirme dersi hariç gerisi kolaydı benim için.