kafamdakifazlalik 5ay 24günlük ama son 1 aydır gece ⅘ defa uyanmaya başladı gündüz uykusu azaldığı için mi acaba önceleri sadece 2 defa uyanırdı sizde durum nasıl çözümü nedir
Buket57 kafamdakifazlalik 16 aylık olmak üzere kızım gece bir defa uyanıyor sadece çok şükür doğduğundan beri uykuyu seviyor boğa burcu sanırım ondan 😃
kafamdakifazlalik anonim351 ay gerçekten mi bunlar niye böyle ya bende büyüdükçe geçer diye kendimi avutuyorum
anonim351 kafamdakifazlalik bilmiyorum düzelmede var ama ben artık umutsuzum . Memeye bağlıyorum aşırı düşkün uyurken bile bi kahve yapayım yada evi toparlayayım lüksüm bile yok uyusana ağzında olacak yoksa gece 11-12 ye kadar 15 dakikada bir uyanıyor . 12 den sonra 1-1:30 saate uzuyor seviyorum 😂
kafamdakifazlalik Buket57 maşallah 🧿benim kızımda öyleydi ama şu son 1 aydır eskisi gibi değil bir hata mı yaptım acaba diye düşünüyorum 😞
Efnans_Mom Buket57 Boğa burcu olan bir anne yani ben 😂 ve doğduğundan beri yani 6 aydır 2 saatte bir kalkan bebem 😂 bazı istisna günler hariç 😂
3247 kafamdakifazlalik valla sıcaktan desem sırf ona pervane açıyorum acıkıyor galiba emzırmeyı gözüm kesmiyor ağzında ezıyor emmiyor meme ucum kan topladı mama veriyorum uyuyor hemem 😀
kafamdakifazlalik 3247 bende acıkıyor diye düşündüm başta ama 4 aylıkken bu kadar değildi şimdi azalması gerekiyor iken çoğaldı
elifgh123 kafamdakifazlalik inanın bilmiyorum artık bizim biraz meme alışkanlığı birazda diş dönemi hat Safa’da artık