Rainbowpath 4,5 aylığız ve yaklaşık 1 haftadır burnu tıkalı. Serum fizyolojik asla fayda etmiyor aksine sanki daha da kötü yaptı. Gece uyusa bile tıkanıp uyanıyor. Çözüm önerileri varsa alırım gerçekten çok yorulduk bebek de ben de
-erCansu- Rainbowpath canim gece soğan kes bizdr ise yariyor ben bile hasta oldugumda burnum tikanmasin diye yapiyorum en azindan gece rahat uyur 🙁
Sbhtmrt Rainbowpath canım ben şimdi doktordan geldim burnu çok tıkalı günde 5 kere serum fizyolojik ile çekmen gerekiyor dedi bogazlarına baktı bi sıkıntı yok şimdilik ama anlamıyorlar derdimi yine geldik eve
Betty -erCansu- -erCansu- biz cok perisandik cocuk da cok perisandi bence ameliyat dediyse hic beklemeyin bugun 11de ameliyata girdi oglum 1 saatte cikti ameliyattan narkozu vucuttan atarken biraz zorlugu oluyo kusuyo falan ama 3 saat sonra cocuk kendisini toparliyor.ayni gunun aksami bugun 5 de yani taburcu olduk suan evdeyiz cok sukur iyi .korkmayin ben asiri kararsizdim ama artij dayanilacak gibi degildi benim cocugum da ki genizeti.15 aylik cocugum 9 kilo gelismesine,zekasina kadar etkiliyo dediler korktum acikcasi
-erCansu- Betty bizde oyleyiz her hafta doktora gidiyodum cigerlerinde bu sefer bu hirilti diye bezmialeme goturdum damla kullan pek umudum yok dedi deneyelm dedi 1 ay sonra kontrole cagirdi ama hic farkeden bisey olmamisti. Bende baska bi gorus alnak icin özele goturdum oda damlayi bi ay daha kullan suan cok kucuk en azindan 1 bucuk yasinda olmali hic o topa girme bence dedi bende arada kaldim acikcasi.. bide surekli emen bi cocuk yani kac saat ac kalmasi gerekiyo gece zaten uyumuyorki onu ben nasil oyalicam aklim almiyo inanki kafam allak bullak bi kurtulsaydik bizde 😭 bnm oglumda 10 kilo ama 3 aydir 9.5 10 kilo yani gram gram aliyor resmen kilosunu falan gectin su damlayi kullanmadan önce cok fena agzi acik geziyodu artik horlamalari desen cabasi uzuluyorum..
Betty -erCansu- canim benim biraz uzun sure ac kaliyo ama 1 gun dayanicaksin ve sonrasinda cok rahat ediceksin onu düşün 15 gunluk cocuklar narkoz verilip ameliyat ediliyor allahin izniyle birsey olmaz tabi ko tercih senin ama...
Rainbowpath -erCansu- canım dün gece yaptım soğanı, bana bile faydası oldu ama bebeğimin burnunu o da açmadı. Bugün eşim gelirken mustelanın göğüs balsamını almış acaba fayda eder mi?
tugbis12 Sbhtmrt benim bebegimde de vardı sırtını gogsunu zeytin yagladim masaj yaptim ..bide utuyle havluyu ısıtıp ısıtıp beline gogsunr koydum bir kac defa tekrarladım 2 3 gun ay sekilde yaptim faydasi oluyo
-erCansu- Rainbowpath yaa ben korkuyorum öyle seylerden 😭 sey soguk buhar makineside iyi geliyomus Allahm sifa versin yaaa cok zor bu cocuk olayi
-erCansu- Betty bi iki ay daha gecsinde en azindan 15 aylik olsun bnde emmesini azaltmaya calisiyorum uyutmak cok zor oluyo 😢
Sbhtmrt -erCansu- kesinlikle uyusa bile elim beşikte artık otomatikmen piş piş diyorum çok kısa uyku kalitesi de zayıf 😞
Sbhtmrt Miray08 geldik doktordan canım serum fizyolojik ile temizlemen gerekiyor günde 5 kere dedi serumu fazla sık öyle iki damla değil dedim sıkıntı yok dedi gönderdi anlamıyorlar derdimi anlayacağın
Sbhtmrt Deletedmom360 evet canım şimdi geldim bogazına gögsüne sırtına baktı burnu çok tıkalı günde 5 defa temizleyin yani çekin ded başka birşey yokmuş ama hala hırıltısı var napıcam bilmiyorum çekicem böyle mecbur
Rainbowpath Sbhtmrt bizim de aynı durumlar ama dün gece daha iyiydi. O balsamdan sürdük burnunu 2 kere temizledik. Gece biraz uyudu. Bugün de duş aldırıp aynı işlemleri yapacağız bakalım ama burnu ve genzi çok tıkalı. Tamamen nasıl açılacak bilmiyorum 🤷♀️
Deletedmom360 Sbhtmrt geçmiş olsun doktorumuz bizede aynısını söyledi acil şifalar diliyorum hepimizin kuZularına 🙏
Sbhtmrt Nur-kuzey-2019 bizde 1 ay 3 günlüğüz aynıyız doktora gittik 5 kere temizleyin çok tıkalı dedi o kadar yine çare yok 😔