Muhammet Kızlar sorular ne ağırlıklı lütfen birkaç tyo verebikirmisiniz kursta ogrenilenlerin tebrikler.yarari varmi
Bssraa2 Muhammet ehliyet için ders kitapçığı vermediler mi oradaki soruları çözün birebir aynısı çıkıyor soruların yada ehliyet çıkmış soruları çözün aynıları
Hayymoomm Muhammet üzerinde sarı geyik olan bir uygulama var ordaki soruları çöz yeter ben derslere bile gitmemiştim aynı sorular çıktı hep 92 mi ne almıştım
SiprayiL Muhammet geçmiş sınavlardaki çıkmış soruları çözebilirsin benzerleri hatta aynıları bile çıkabiliyor
Muhammet Bssraa2 ya evet çalışıyorum ama daha demin yovtubede ebru hoca diye biri var ilk yardımdan soru çözdü bildiğin çalıştığınla. Alakasız baya kazık sorulardi yani sanırım çalışarak girsemde bu şekilde zor bu sene zor diyor herkes
Bssraa2 Muhammet sanmıyorum soruların zor olacağını asıl zor olan sürüş bence orada iyice yapamazsanız en ufak hatanızda bırakıyorlar
Muhammet Metemommy yok ben daha girmedim canm ama sizden tyo alabilirim sınav hakkında zormuydu ve daha çok neye çalışmak gerek bilgi verirseniz sevinirim
Metemommy Muhammet çok kolaydı diyemem ama zorda değildi. Geçiş üstünlüğü, göstergeler , ilk yardım bunlara ağırlık vermişlerdi. Cenk hoca var instagram ve youtubeda onu takip edebilirsin. Onun çözdürdüğü sorulardan çıktı genelde .
Aselinko04 Muhammet geyik ve 70 uygulama var indirip Sadece çıkmış soruları çözmeniz bile yeterli Tabii az çok konulara hakim olmanı gerekir. Birde kursun verdiği kitapçıktaki deneme sorularını çözün. Zaten hep aynı sorular dönüp dönüp soruluyor. Sürücü kursunda çalışıyorum bu arada