Ooozzzgggeee Kızlar merhaba kardeşimin doğum günü yakın zamanda ama benim aklıma hic hediye gelmiyo. Hadi bana şöyle güzel bir hediye önerisinde bulunun.
onefinemom Ooozzzgggeee Sevdiği bir dizi-film varsa legosunu alabilirsiniz. Ya da Lego çiçekler var çok güzel, yapması da zevkli 🙏🏻 Hobileri varsa onlarla ilgili bir şey olabilir Kitap alabilirsiniz , bento kek yaptırabilirsiniz
cokbilmismom Ooozzzgggeee son zamanlarda istediği bir şey varsa onu alın muhakkak lafı olmuştur. Kıyafet olur ayakkabi çanta
Ooozzzgggeee cokbilmismom aslında var boyama istiyordu sayılarla boyama ama o basit die almak istemedim kendisi alsın onu 😂
milletsanakanalizemiolacak Ooozzzgggeee benle aynı yaşta evliyse eğer ona özel bir kahve fincanı yada çok istediği bir eşya olabilir, şık bi topuklu bot olur malum önümüz kış
nml Ooozzzgggeee benimde kardeşimin doğum günü yakın.Ben çocukları olduğu için sonsuzluk işaretiyle isim yazdıracaktım.belki fikir olur bebişi varsa eğer
cemilolabilirmi Ooozzzgggeee sevdiği izlediği bir platform üyeliği bir senelik harika olur. Netflix exxen prime artık hangisini takip edşyorsa. Böyle merakı yoksa para verebilirsiniz kendi alsun
Mnli Ooozzzgggeee bütçeniz ne bilmiyorum ama gram ya da çeyrek takın biz artık buna döndük en yakınlarımızla