AselLinamoms kızlar bu resmi bir kuyumcuya gösterir misiniz ceyrekler benden bu kolyenin birleşimi için ne kadar fiyat verirler acaba?
metehaninannesiiii AselLinamoms tam benlik bir kolye ama evli değilim artik takamam maalesef shsjsjejje
kubra00k Nekadar kroca bir kolye olur ya. Valla onun birleşimini tanıdık bir kuyumcu bedavaya zaten yapar. Tanıdık yoksa sizin nekadara yapar bilemiyorum
AselLinamoms kubra00k ama ben size kolye nasıl güzel mi diye sormadım ben beğendim ve sadece tahmini bir fiyat ne kadar olur diye sordum tanıdık kuyumcum olsa zaten yapardı
AselLinamoms selins1313 yıldızlı ve yıldızsız ne kadar olur tam bir fiyat verir misin bir de yıldızlar da altın mi oluyor?
_alyazmali_ selins1313 merhaba birikim için 24 ayar gram altinmi yoksa kulpsuz cumhuriyet mi önerirsiniz? Ve yukselecekmi altin gidişat ne olacak ?
Tatlican cokbilmismom Hayir kizz normalde biri takmış guzel duruyor bu elde buyuk cıkmış oyuzden oyle
AselLinamoms Tatlican ben böyle kolyeler çok seviyorum ama sırf ben seviyorum diye herkes sevmek zorunda değil ki ben sadece ama ne kadar tutar diye sordum aldığım cevaplar ay çok kötü yok kroca gerçekten bu forumdakiler bazen düşünmeden yazıyorlar
Tatlican AselLinamoms Evet kötü yorum yapmak cok tuhaf sen onu sormdın ki Ama boyunda takili gercekten cok guzel duruyor Iyi gunlerde kullan yaptırırsan.
AselLinamoms metehaninannesiiii kız sadece evliler mi takıyor canın nasıl istiyorsa öyle yap tak kime ne 😅
AselLinamoms Tatlican en güzeli senin olsun teşekkür ederim kırmak yerine güzel yorum yaptığın için 🥰🤗
metehaninannesiiii AselLinamoms ayy yok ya bu kolyede bekar birisine olmaz diye düşünüyorum genelde nisanli evlilere uyghn ama halat zincirim var ajda bilezik onlari takıyorum ajsjsjjs