denizalismom Bebeğim 5 ay 8 gün. Günde birkez mama vermeyi düşünüyorum . Kaç ml ve kaç ölçek olarak hazırlamalıyım ?
derinsmayko denizalismom ben o ayda 6 ölçek 180 ml su ile hazırlıyordum, onerileni de o zaten bence içip bitirebilir bebişiniz
lAmMelodi denizalismom Her bebeğin içtiği cc farklıdır.Benim kızım 120 cc içerdi o ayda.Ancak 180 cc içmesi gerekiyordu midesi almadı.Siz ayına uygun verin içe bilirse içer.
asellinaninannesiii denizalismom 5 ay 18 günlük bebegim emzirme + 100 ml veya 110 ml iciyor siz bi 120 yapın bakın isterseniz hpewii.iciyor mu felan
plankton denizalismom aslında 5 ayda 180 ml diyorlar ama bebeklerin çoğu bitiremiyor. Siz ilk 120 ml yapın, bitiremezse azaltırsınız her 1 ölçek silme mama 30 ml su ile hazırlanıyor. 120 ml için 4 ölçek koyarsınız.
denizalismom derinsmayko süt sağıp bırakacam ama yetmez diye vermek istiyorum. Sağdığım sütü de en fazla 90 ml içmiştir. Mamayı içer mi 180 acaba ?
denizalismom lAmMelodi evet sağdığım sütü en fazla 90 ml içiyor . O yüzden sormak istedim. 120 yapsam içer mi ?
derinsmayko denizalismom o zaman çok gelebilir o kadar mama bence siz 90 yada 120 ml kadar hazirlayin
lAmMelodi denizalismom Içer bence siz verin doymazsa zaten anlarsınız.Yada 90 la başlayın doymazsa 120 cc verirsiniz.Çok olursa bu sefer midesi ağrır.
moonlight__ Canim 150 cc içiyordu bebeğim o aylarda maksimum . Genelde 120-150 cc arasındaydı. Bence 150 ideal . Her bebeğin alım kapasitesi farklı ama ilk baslayacaksin ya 150 cc yeterlidir bence