Mutluanneeee17 İki gün önce annemle tartıştık çok üzüldüm çok ağladım uyuyamadım iki gündür sütüm az göğüslerim çok yumuşak sıktıgımda bile az geliyor bol sıvı tüketiyorum artar mı sütüm geri 🥺
minimini1kus Mutluanneeee17 benimde suan oyle sutum gayet iyiydi bi anda oldu az akiyor gogsum gogsum dolmayinca da bebek emmek istediginde sutu alamadiginda mizmizlasiyo
3kedili2bebekli Mutluanneeee17 geri geliyor ama problemi ortadan kaldırmak gerek moralinizi yükseltmeniz gerekiyor bir sebepten azalan süt problem ortadan kalkınca geri geliyor
Marsila Mutluanneeee17 Uyku ve su içme en çok süt yapan şey. Tabi bir de stresten uzak kalmak gerisi gelir. Benim de çok azaldığı zamanlar oldu hep süt arttırıcı şeyler yaptım içtik ne bileyim uyudum dinlendim vs vs
Mutluanneeee17 Nilfe_eflin inşallah hiç başınıza geldimi böyle bı durum azalan süt geri eski haline gelir değil mi
bulutmom_ Mutluanneeee17 Gelir tabi ki benim de bazen göğüslerim küçülüyor azaldı diyorum kuru dut,hurma,kuru incir falan yiyorum birde bol su ve dinlenmek iyi geliyor size de şifa olsun inşallah
Nilfe_eflin Mutluanneeee17 Başıma gelmedi ama ablamın öyle oldu eşiyle tartışmışlardı isım konusunda sütü azaldı daha sonra süt yapan şeyler içip bol dinlendi biz bebeğine baktık emzirme dışında öyle öyle toparladı sütü canım.
Ardenaden Geliyor cok jotu hasta oldm 3 kere 3 undede geri geldi bol su ic uyu morlaini yuksek tut sesli sekikde cokk sutm var de bebeginin agzindna ktgbi hayal et geliyor