kcaysnr Bebeğim üç ay 8 günlük zorla emziriyorum sürekli mız mız hiçbir şeyden memnun olmama bu durumu yaşayan var mı ? Üçüncü ay güya güzel geçecekti 😅
26merve26 kcaysnr ay bizdede var o bi tutuyor o yoğun sütü alıyor sonra bırak ağzına al bırak ağzına al oyuna çeviriyor memeden ayırıncada ağlıyor garip 🤷🏻♀️
slhnyrt kcaysnr o dönemlerde mene reddi yapabiliyor bizde de olmuştu çok normal. Canınızı sıkmayın sürekli emzirmeyi deneyin geri dönüyorlar memeye
26merve26 kcaysnr biz gündüz artık az uyuyoruz bu yüzden o kadar çok uyaranlara açık ki hemen azıcık uyuyor hop uyanıyor 🤷🏻♀️
slhnyrt kcaysnr denemeye devam edin mutlaka memeye dönecek. Uykulu olduğu zamanlarda emzirmeye çalışın
kcaysnr 26merve26 bizimkisi doğduğundan beri az uyuyor hareket desen maşallah, kucaktan inmiyor zaten
kcaysnr 26merve26 ben şanslıyım kalabalığız evde ben ancak emzirme fe alıyorum, birazda kucağa bizimkiler alıştırdı çeksinler cezalarını 😅
26merve26 kcaysnr benimde ilk dönem kayınvalidem falan gezdiriyordu şimdi kaldık başbaşa bana kaldı ihale yani 😂