Seymaseda bız de 18 ay asısı oldu aksamı çocuk bacagı kızarmıs ateş düşürücü verdım ama sabahı oldu çocuğumu elıöle kostüm kostüm araba dur dedım benı acıle at dedım kım bılmıyorum o kısıden allah razı olsun çünkü hızlı kullanrı arabauı hastane eve yakındı ama daha çabuk olsun dedım çok şükür bır gün hastanede kaldık antıbıyotık kullandık ıkı gun sonra oğlumun ablası 3 buçuk uasında o da havale oldu ya beynım kafam durdu ne oluyor dedım allahım yardım et dedım hastane gıttık atesı vardı kızımın bn de ne olur ne olmaz kızım dedım evde 38.1 dı araba ile ıkı dk geldık hastaneye hemen aldılar serum verecekler damar bulaöadılar orda vakıt kaybettım benım kucagımda ıdı orda salak gıbı dur kızım dıyıcem yerıne soğuk kopleks uygula bulaöadılar en son buldu bız odaya gectıl oldu doktor doktor dıye bagırdım yanı canım allahım kımseye yasatöasın hıc bır anneye yasatmasın hıc bır anneyı evladı ile sınamasın allahım ya onlar ıyı olsun bız de ıyı olalaım kı onlara bakabılelım ıkısı üst üste oldu ya bn de uyku olmadı ateş olunca hıc yatmıyorum sımdı bıze çocuk doktoru dedı kı soğuk algınlığı ılacları agerın ıberemun zero cold ılleday sprey burun spreyı sonra alerjı şeyler yasak sız burun spreyı dedınız ne kullanıyorsunız okyanus şu heralde o bn de de var serum fizyolojik serum