kimbumadam nurcan1256 Süte hiç ihtiyacı yok. Kansızlık yapar zaten 2 yaşına kadar tavsiye edilmiyor. Kendisi istemedikçe de içirmeyi düşünmüyorum🫶🏻
dondurmalisuflem nurcan1256 cicibebe zaten iyi bişey değil. Süt zaten önerilmiyor ki sizinki daha çok küçük
nurcan1256 dondurmalisuflem ememyi bıraktı oğlum 6 . Ayda ben cicibebe bazen yoğurda katıp veriyorum sürekli vermiyorum süt dediğiniz gibi çok da faydalı degl ama arada bir verilebilir bence yorumunuz için teşekkür ederim 🌸
Elayberosmom nurcan1256 cici bebe hiç sağlıklı değil. Emmeyi bıraktıysa mama verebilirsiniz. Bile isteye çocuğunun ileriki yaşlarının sağlık problemlerinin zeminini atma .
livanurvealpinannesi61 nurcan1256 özellikle 1 yaşa kadar süt yasak. 2 yaşa kadar önermiyor uzmanlar. Süt sağlıklı değil birçok zararı var malesef. Oğlum 3.5 yaşında hiç süt vermedim ben.
Simge2507 nurcan1256 süt yerine kefir verebilirsiniz. Arada bir vermeyi düşündüğünuz süt bebeğinizde sindirim sorunu hazımsızlık yapabilir
Themom_ nurcan1256 Doktorumuz 3 yasına kadar inek sütünü tavsiye etmiyorum, içmesini de istemiyorum dedi. Anemi ve sindirim sorunları yaşatıyormuş. Siz cicibebe yazmışsınız aşağıya. Cicibebenin glikoz bombası olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.
nurcan1256 Themom_ cidden cicibenin zararlı olduğunu blmyrdm bidaha vermeyi düşünmüyorum bu yorumdan sonra teşekkürler
[silindi] nurcan1256 3 yasa kadar önerilmiyor , onun yerine kefir ve Milupa devam sütü verilebilir 7 ayda çok erken zaten