Zeynonunannesi Merhabalar Benim bebeğime en başta devit3 ü vermişlerdi vitamin olarak ancak son kontrolde farklı bir doktora gittik ve o da kendi çocuğu olsa bunu kullanmayacağını katkısız ilaçlar olduğunu bunlardan birini kullanmam gerektiğini söyledi.. Bizde wellcare bulduk ve onu aldık ama prospektüste 1ile 4yaş için kullanım önerisi varken 1yaşından küçük bebekler için bir kullanım önerisi dozajı yok.. Sizler d vitamini ne kullanıyorsunuz Wellcare kullanan varmı nasıl kullanıyorsunuz
deletedmom4842 Zeynonunannesi Neredeyse bir aydır d vitamini alacağım hala alamadım ocean ve wellcare arasında gidip gidip geliyorum artık bugün wellcare almaya karar verdim umarım yine kararsız kalmam alana kadar.
Gonul_celen Zeynonunannesi nbl probiotik kullanıyorum bende onun da üstünde 2-4 yaş yazıyor doktora tekrar sordum yaş aralıgı özel ilaçlarda o şekilde belirtilmek zorunda olduğu için dedi SSK karşılamadığı ilaçlarda yani kullanıyoruz suan
Zeynonunannesi deletedmom4842 eksikliğinin çok zararı varmış canım bence biran önce al.. fikir değişirsen ilacı değiştirirsin
Zeynonunannesi deletedmom4842 hergün düzenli olarak bir süre yüzüstü yatırmayı denediniz mi? Hem bebeklerin sırt ve boyun kasalrına da iyi geldiği söyleniyor hemde tuvalete çıkmasına yardımcı oluyor diye biliyorum belki faydası olur☺️