mucizem10 Kızlar kızım 2 gecedir atesliydi doktor gingivit diş etleri enfeksiyonu dedi 3 4 gün ates devam eder dedi ilaç verdi damla verdi hicbisey yiyemiyor kızım 17 aylik neden kaynaklı oluyor bilen var mı daha çok küçük değil mi diş eti enfeksiyonu için
Minel-inannesi mucizem10 boyle bi hastalik ilk defa duydum ama vücudunda var olan enfeksiyonu diş etlerine vurmus demekki. enfeksiyon kanda yada idrar yollarinda olsaydi da antibiyotik tedavisi vercekti. Hasta olduklarinda zaten istahlari gidiyo bide dis agrisina kocaman insan halimizle biz bile zor dayaniyoruz. Corba yogurt olgun meyve tarzi yormicak seyler teklif edin. Karanfil cayi yapip gargara yapitirabilirsiniz yada pamuga banip dis etlerine dogru kompres yapabilirsiniz yaptirirsa. Cok gecmis olsun
mucizem10 Minel-inannesi kanına bakilmadi sadece boğazına kulagina falan bakıldı diş etleri de kizarik olduğu için hemen diş eti enfeksiyonu dedi ona göre ilaç verdi ama Bu kadar küçük Bi bebekte diş eti enfeksiyonu olur mu çok şaşırdım bide diş çıkarma doneminde azi dişlerini cikiyor onla Bi alakası var mı bilmiyorum
kutlunurr Muhtemelen çok fazla şekerli ya da nişastalı gıdalarla besleniyordur parmak emme de sebep olabiliyor.Ama en önemlisi kötü ağız hijyeni sebep olabiliyor. Diş hekimiyim bu arada
mucizem10 kutlunurr parmak emmiyor ama dis cikarma doneminde olduğu için hersey ağzında nişastali gıda da şöyle makarna pilav dışında biaey yemiyor şu dönemde ondan kaynaklı mi acaba
Minel-inannesi mucizem10 gecmis olsun. Dis cikarma donemi demekki agizdan patlak vermis enfeksiyonu. Cok gecmis olsun tekrardan.
kutlunurr mucizem10 Indandır muhtemelen yemekten sonra ağız içini temizleyin mutlaka birkaç güne geçer temiz olursa. Ilık olsun yiyip içtikleri de