asyayca Kızlar selam kızıma yürüteç almayı düşünüyorum ancak parmak ucunda yürüme gibi sorunlar oluşuyormuş sonralarda sizin öneriniz nedir ne düşünüyorsunuz
onefinemom asyayca Bizim nesilde neredeyse herkes yürüteç ile büyüdü , benim çevremde bir sorun yaşayan yok. Her yıl bir şeyler değişiyor 🫠 etkilenen illaki oluyordur ama her yürüten kullanan çocukta sorun olacak diye bir şey yok bence
Asyaveannesi04 asyayca bir süre kullandık hiç de bir problem yaşamadık sürekli durmadığı sürece ve gözetimde olduğu sürece bence sorun yok bende yürüteçle büyümüşüm gayet de sağlıklıyım ve yürüyorum
asyayca onefinemom bende öyle düşünüyorum da işte çocuğumuz sağlığına bi zeval verir miyim diye endişe ediyorum
Asyaveannesi04 Deletedmom_115 8 -9 aylıktı 3 ay anca kullandık günde toplasan 1 saat felan anca bindi önü oyuncaklı felandı ilgisini çekmişti sonrasında da yürüdü zaten
asyayca Deletedmom_115 banada ablam alma diye ısrarcı gelişimini kötü etkiler vs diyor, kızım 5 aylık ve ayakta durmayı çok seviyor adım attırınca falan çok seviniyor sevinçten çığlık atar gibi yapıyor 😂