Benanneoldum İlk ek hocaya yoğurtla başladım doğru oldu mu zararı olur mu ve ne kadar vermeliyim acaba şimdiden teşekkürler 😊
Zuleyha__19 Benanneoldum genelde yoğurtla başlıyorlar bende başladım ama nefret ediyor yoğurttan 😟 sizinki yediyse ne güzel
Semrakrhn38 Benanneoldum 3 gun kuraliyla veriyorsunuz yanlis degil eger 3 gunde her hangi bir sey olmassa arttira arttira verebilirsiniz sebzelerdede ayni sekilde
Mucize_istiyorum22 Benanneoldum günde yarim çay bardağı en fazla çok verme şimdilik sütüne ağırlık ver canım
Semrakrhn38 Benanneoldum arttira arttira ne kadar yiyebiliyorsa veriyorum ben ilk kucuk bardak altin koyardm ama.benim.kizim yogurt hastasi resmen cok seviyor corbalarinin yaninda kahvaltisinda yogurdu yer hep
Benanneoldum Semrakrhn38 günde kaç öğün veriyorsunuz peki ben hep anne sütüyle besledim bugüne kadar bugünden sonra nasıl yapacam bilmiyorum 😐
Semrakrhn38 Benanneoldum kac aylik bebeginiz normalde her sabah kahvaltisinda veriyorum ikindi aksam ustu corba iciyor ozman corbanin yaninda veriyorm birde bazen ogleleri meyveli yogurt yapiyorum onu yiyor
Semrakrhn38 Benanneoldum az az 3 gun kuraliyla basla bakalm.bi snra arttira arttira tabi onceligin sutun ben.meme reddi yasadim ustune mamayida pek icmedi ek.gidaya biraz erken basladim
Benanneoldum Mucize_istiyorum22 dişi çıktığı için enemiyor diş erleri şişti bende aç kalmasın diye yoğurt veriyorum ama öyle çok değil günde yaklaşık bir çay bardağı kadar 🙁