damlacaa Kizlar menude ne var fikir olsun birbirimize hem esimin dogum gunu pasta kesip hediye verebilecegim en fazla yemekte ne yapayim bilemedimmm
LadyGaddar damlacaa Benim menü sallamasyon senin işine yarar mı bilmem🙈 Kremalı tavuklu makarna Mercimek köftesi Sevdiği yemeği yapabilirsin
dilberhala1 damlacaa Etli türlü Mercimek çorbası Pilav Cacık Bende bu var Ama siz daha farklı yapabilirsiniz Mesela sevdiği yemekleri yapın bugün
damlacaa LadyGaddar ya benden yaglama istedi bi kac gun once dogum gununde yaparim diye dusundum bugunde sabahtan beri hediyeye git pasta yaptir bi de kucakta bebek evi temizle 1 saat sonra oglumh okuldan alicam sevdigi yemek hayal oldu kisaca 🤪 bu isin sonu makarnaya doner gibi shhahsjdkf
altintopp Herkese afiyet olsun 🙋🏻♀️ bizim menüde İzmir köfte, pilav ve cacık var🥰Allah sofralarımıza bereket versin 🤲🏻
Gunsss damlacaa bu gece tatil için yola çıkacağız o yüzden dünden makarna ve biraz çorba var yanına içli köfte çıkardım buzluktab :)
Alimenur0 damlacaa tavada ızgara pirzola Altına közlenmiş tereyağlı patlıcan Yanına sebzeli bulgur pilavı Ve cacık
hazale966 damlacaa benim menü etli kuru fasulye pilav cacık😂 tabi siz tercih eder misiniz bilmeme ama erkekler kuru sever🤣🤣🤣