huysuzbalik Uyku eğitimi alanınız var mı? Nasıl bir uygulama yapılıyor? Kimden aldınız? Memnun kaldınız mı?
Nevden Bugün başladık, yani aslında bugün gurup kuruldu, yarın başlayacağız, çok kaygılıyım, umarım üstesinden gelirim, allah pişman etmesin 😥
Okyanusolmak Nevden merhaba uyku saatlerini düzenlerken nasıl oluyor? Mesela bir plan hazırlanıp o saate uyutup, uyanmazsa uyandırıyor musunuz?
Rainbowpath Ben de saatleri düzenleyebilirlsem çok sevinicem. Bursa bekliim belki faydalı bilgiler gelir
tugcepmk Ben iki defa aldım canım önce senin kendi içinde hazır olman gerekiyor. Kendin de verebilirsin ama eğitimciyle çalışacaksan profesyonel çalışıyor mu ona bak bence. Uyku planı var mı? Sistemi nasıl işliyor? Mezuniyet sonrası ilgileniyorlar mı vs gibi konulara bak çünkü ben ilkinde para tuzağına düştüm sadece bir instagram sayfası olan biriydi uyku planı falan göndermedi sadece telefonla arayıp şöyle yap böyle yap diyordu. İkincisi daha sistemliydi ikincide başardım.
Nevden huysuzbalik Bu hafta sadece uyku saatlerini düzenliyoruz, sonrasında eğitime başlayacağız. Şimdilik büyük sıkıntı yok daim olsun inşallah
Rainbowpath Aslında uyku eğitimi dediğimiz şey uyku saatlerinin düzenlenmesi olmalı. Onun haricindeki bebeği kendi başına bırak çık şeklindeki yaklaşımlar bence bebeğe zarar veriyor. 5. Ay itibariyle bir bebeğin kendi başına uyumasını beklemek çok zalimce geliyor bana. Elbette destekli uyutmakta hatalı ama onu bu süreçte yormadan güvenini zedelemeden bişeyler yapmak gerek
Sevdali Rainbowpath irlandalı anne var takip ediyorum ağlatmadan yapıyorlar bu işi ama ücreti biraz tuzlu kendim yapayım dedim önce saatlerini düzenleyelim ama beyfendi bütün gece uyumadı :(
Rainbowpath Sevdali evet irlandalıanne yi ben de duydum. Farklı paketleri varmış ama tabii belki de o paketler bile tuzludur. Bizim de ciddi bir uyku düzeni oluşturmamız lazım ama benim fiziken gücüm yok buna. Yanımda bana yardımcı olacak 1 kişi olsa başarırız belki çünkü sabah erken saatte uyandırmak ve onu oyalamak lazım. Ben geceden bitap bir halde olduğumdan o uyuduğunda direkt bayılıyorum
Sevdali Rainbowpath en az 500tl beyi ikna edemiyorum yalandır diyo inanmıyor :( 8:00 veya buçukta kalkıyor uyumuyor gündüz uyutuyorum zor bela ama akşam uyutunca geri kalkıyor bunu anlamıyorum
bseyldz Rainbowpath bizim doktorumuzun arkadaşıymış onu önerdi ama fiyatlar çok pahallı tek başıma nasl yapacağım? benim eşim yardımcı oluyor allah razı olsun. ama ben çok bitkinim tükenmişlik sendromu yaşıyorum. çare olacaksa alırız veririz o parayı ama hiç olacak gibi değil 😭😭😭
Rainbowpath bseyldz bugün hesabından paylaşmış şubat kayıtlarımız başldı diye ama fiyatlara erişemedim. bilen biri yazsa ne güzel olur! Son 3-4 gündür saçma sapan uyku düzenimiz var ve ben bittim
Nevden Okyanusolmak Evet plana uymaya çalışıyoruz fakat tabi katı bir plan değil, mesela geç uyuduysa bebeğiniz son uyanma süresine ekleme yapılıyor. Yani birazcık da size kalmış bir durum. Bizim dün gece itibariyle eğitimimiz başladı. Başta çok büyük korkularım vardı fakat aştım bi sürü şeyi, çünkü bebeğime zarar vermiyorum sürekli onun yanındayım, bebeğime bi sürü destek verdiğim zaman bile daha çok ağladığı olmuştu mesela