kahvepres [silindi] engin kalsn yhaa kürşat cıksın cünki başları engin bide babasydı biraz anlasnlar dünyanın gel gitlerini
Anatotales [silindi] mühebbetten çıkmış gibi dram yapar şimdi ve destek alır ki tutuksuz yargılandığı için sosyal medyadan uzak duracağını düşünüyorum defolsunlar. Altın tozu döküp kahve içmesi değil o millet kuru ekmek ararken
BurcuKucuk [silindi] kadın/adam artık her kimse belgeli, delilli konuşmuş üstelik Dilanların düzenlediği naylon fatura gibi sahte de değil😏
[silindi] Anatotales 4 Eylül’de mahkeme varmış bnde o zamana kadar sessiz kalıp toparlanmaya çalışıyorum gibi şeylerle sosyal medyadan uzak durcagini düşünüyorum, ama sonrasinda ne olur kestiremiyorum
[silindi] egeemomss kız yakınım olsa sevinirdim beni Dilanin storyleri kadar mutlu edemiyolar onlar girsin Dilan çıksın 🤣🤣
Bssraa2 [silindi] bu nasıl mantık ya hiç tanımadığnız birine nasıl bu kadar bağlanıyorsunuz hayatımda daha bir şarkıcıya oyuncuya hayran olmuşluğum yok
TimurS [silindi] O ucuz varoş paylaşımlar nasil kutlu ediyordu ya ben bi iki kez baktim bunu kim izliyor dedim baktim milyonlarca takipçisi var şaşirdim valla ama en çok sinemada recep ivedik izlenen ülkede çokta şey etmemek lazım
Nacafa fisnereceli böyle yazılar gördükçe yetim kalan Şehit çocukları bir bir aklıma geliyor daha da nefret ediyorum
Birdunyabircennetannesi fisnereceli Anne baba evladını düşünmüyor siz mi düşünüyorsunuz yapmayın lütfen
[silindi] Coynes herşeye katkı gozuyle bakmiyorum ya , örnek veriyorum 5 dakika telefonumu elime aldığımda onun storyleri keyif veriyordu , yani kıyafeti olsun takısı olsun çoğu unluden çok zenginliği taşıyabilen bir kadın
parlakcocukveanne Coynes yahu siz sevmiyorsunuz kadın seviyor o size neden sevmiyorsunuz yakından tanımadığınız bir insanı diye yargılıyor mu baştan sona bu tarz yorumlar atılmış aferin sen izleme dilan Polatı değişiksiniz gerçekten sadece siz değil.bu tarz yorum atan herkes