1gunes Kizlar oglum 18 aylik olacak sol ayaginda içe basma ne yapabilirim doktora gittik ama farkli 1 doktora daha gidecegiz Eylul de
Storymoon 1gunes içe basmanın tedavisi yok bende içe basıyorum babamda içe basıyor oglumda içe basıyor kilo olmadıgı sürece bi zararı yok ayakkabıları içe basan ayaga gore alacaksınız nike da var ben ordan alıyorum rahat oluyor
kubraselcuk 1gunes geçen bir çocuk doktoru 5 yaşa kadar içe basma normal demişti. Çıplak ayakla kumda yürütmek de iyi geliyor diye biliyorum.
1gunes Storymoon oglunuzu görürdünüz mu doktora bizim ailede ice basma yok, ortapedik özel ayakkabu ıle düzelebilir deniliyor ama
1gunes Storymoon ya ortapedik ayakkabi yaptiriliyormuş özel olarak ayak yapisina göre medikalden sipariş veriliyormus. Gorumcemin oglunda da varmis küçükken ve o ayakkabilar ile ayagı düzelmiş su an polis oldu çocuk.
1gunes Storymoon bence sizde iyi bir cocuk ortopedisi araştırın bence bakilsin çünkü geleceğini etkileyecek bir durum ayak malesef ki bırakmayın peşini
Storymoon 1gunes bana bi sorun yaratmaz dedi bendede warr demiştim ya yürüyorum yani bi sıkıntısını gormedim
1gunes Storymoon mesela askerlik polislik gibi mesleklerde sorun olusturuyormuş bu sebeple sizde ihmal etmeyin götürün imian varken tedavisini oldurun
1gunes kubraselcuk evet gelisim caginda normalmis fakat surekli kumda yuretemedigimiz icin ortopedik ayakkabi ile mudahale edilmesini olumlu buldum ben cevremde de bu sorunlarla karsilasanlar olmus ve ayakkabi kullanimi ile 1 yilda duzelmis