superkahramanbiranne akşam misafirim var kızlar. çeşit bol ve zengin gözüksün istiyorum. tarif de çok uğraştırmasın 😅🤣 neler yapıyorsunuz akşam çaya gelen misafirlerinize 😅🥰
defnevedoruk superkahramanbiranne makarna salatası, patates salatası, poğaça, ıslak kek, saray sarması, mercimek köftesi
neanladinyurdagull superkahramanbiranne kesinlikle önereceğim browni kurabiye.Sekersiz yapıyorsunuz pudra şekeriyle güzel oluyor 15 dakikada pişiyor şerbete batırıp çıkartın tarif var nefis yemeklerde.Surekli iki tepsi yapıyorum herkes bayılıyor
AnVN uykusuzanne__ yaprak sarmasına kolaylık olarak bakıyorsanız mükemmel ötesi hızlısınız. İki kişilik sarmayı 3 saatte anca sarıyorum 🙀
superkahramanbiranne uykusuzanne__ yaprak sarması için pratik olmak gerekli hahahah😀 aslında bi akşam önceden sarılsa olabilirmiş. siz pratikseniz mükooo🥰 kek vazgeçilmez zaten . bildiğiniz kurabiye varsa öneri olarak onuda alırım
elisa2705 defnevedoruk Cidden bunu yazmaya gelmiştim yaprak sarma ben ne alaka resmen bazı cevaplar çok komik😂
superkahramanbiranne PamukPrensesannesii mercimek kötesini iki akşam önce yaptım kekle misafire 😅 ıslak kekde olabilir evet
superkahramanbiranne defnevedoruk makarna salatası ağır olabilir mi patates daha hafif akşam çayına sanki sizce ? bunlardan birini yaparsam poğaça yapmam galiba
uykusuzanne__ AnVN sarıp dondurucuya koyorum ben pratik oluyor biri gelince pişiriyorum yada pişirip koyarım😂
neanladinyurdagull superkahramanbiranne evet evet kesinlikle öneririm hatta linkini atayım süt falanda yok bi yumurta çok kolay gerçekten ve çok lezzetli https://www.nefisyemektarifleri.com/browni-kurabiye-7422768/nyt-amp/#
Xname superkahramanbiranne hazır dondurulmuş börekler var markette çok güzel oluyor 😂 hızlıca 10 dk bir kek ohh mis ☺ elinde dışardan bir tatlı alsın oldu bitti ya da salata yapabilirsin patates salatası gibi
superkahramanbiranne Xname çok mantıklı . denryip memnun kaldığınız hazır börek varsa öneri alabilirim
Dimplesbaby Xname ben mesela böyle biri bana hazır börek hazır tatlı alsa hiç özenmemiş derim bida gitmem de çağırmam da ama tercih meselesi demek ki yada ben öyle alışmamışım misafirim gelince hazır bişey yapmaya ondan bana öyle geliyor
uykusuzanne__ superkahramanbiranne ya ben yaprakları hep sararım dondurucuya koyarım hemen biri gelince çıkarıp pişirim yada pişirip koyarım o zaman daha basit oluyor Un kurabiyesi hem kolay hem güzel oluyor
LadyGaddar superkahramanbiranne Bugün herkesin misafiri var Tarif isteyen isteyene ohhh bende mi gezmeye gitsem acaba🙈 Diğer postlar da uğra kopya çek😁 Sultan sarması Islak kek Yada revani daha kolay Hazır tatlı alabilirsin Bisküvili muhallebi pasta da olabilir
Ececiiim superkahramanbiranne patates salatası, yoğurtlu patlıcan salatası. Yalancı profiterol tarifi var etimekle yapılır o da pratik.
superkahramanbiranne uykusuzanne__ süpersiniz ona bile üşenirim ben. aaa un kurabiyesi tarifine bakayım hemen mantıklı
Mamaaaaa superkahramanbiranne a101in ıspanaklı peynirli börekleri güzel oluyor ben genelde ondan dondurucu da bulunduruyoruz kahvaltıya çayın yanına her şeye uyuyor
Xname superkahramanbiranne 101 de rulo börekler var patlıcanlı ve patateslisi ve ıspanaklısı güzel Peynirlisi güzel değil içinden 14 adet çıkıyor bir pakette Valla bende doğumdan sonra tanıştım hazır börekle gelen misafire hem kolaylık oldu hem maddi açıdanda kolaylık yufka ve iç harç zaten kendin yapsan daha pahalıya geliyor. Birde çok kolay beğenmem yani gayet güzel tavsiye ederim
LadyGaddar superkahramanbiranne evet çok severim petiborden daha güzel oluyor, üzerinede çikolatalı sos yap nefiss