zahideozsn Bugün kızım 2. Ay aşısını oldu. Dikkat etmem gereken bir şey var mı özellikle şunu yapmalısın dediğiniz. Bu aşı da çok ateş oluyor mu ne gibi yan etkiler oluyor. Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz deneyimleriniz bizim için değerli
aycskn zahideozsn 3 gün su değmeyecek ateş 37.5 dan sonra ilaç verin biraz yükseldiğini fark edince koltuk altına bez ıslatıp koyun dediler gerçekten öyle oldu 37.3 de düştü tekrar ateşi iki üç gün huysuzluk olabiliyor o kadar sadece bizde aynı gün üç kere ishal şeklinde kaka oldu onun dışında sorunsuz geçti inşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız🌸
crybaby zahideozsn öncelikle geçmiş olsun bizde iki hafta yaptırdık. Bir gün banyo yaptırmadık ateşi de çok çıkmadı ama çok huzursuz oldu o yüzden ateşi 37 ti geçince calpol verdim doktor demişti zaten verin diye. Onun dışında huzursuzluğu ile haliyle gece uyumadı ama ertesi gün eski haline döndü
asell13 zahideozsn hiç ateşi olmadı bi kere uyudu kalktı etkisi kalmadı sadece duş aldırma 3 gün yeterli
zahideozsn aycskn Zaten çok sıvı bir şekilde yapıyor tuvaletini. Onu nasıl ayırt edebilirim ki ishal gibi olup olmadığını. Ayrıca teşekkürler
zahideozsn crybaby Kızımın ateşi normal zamanlarda da zaten 37.1 falan çıkabiliyor. O yüzden korkuyorum zaten ateşi çıkarsa anlayamam diye
zahideozsn annekadin21 Bize aynı şekilde söylendi 3 gün yıkamayacağız. Koluna yapılan aşı daha sonra kabuklaşır yara olur dediler hatta
aycskn zahideozsn zorlanmadan su gibi yapıyordu daha doğrusu ishal derken her bebek farklıdır benimki biraz ıkınarak yapardı arada katıya yakın ona dayanarak diyorum
crybaby zahideozsn saat başı ölçerek gidin ben öyle yapıyorum şüphelendiğim zaman tabi şimdi havalar sıcak belki vücut sıcaklığı da artıyordur
habibezeyd11111 zahideozsn bizimki de 5 gün önceni oldu sadece su değdirmedik birde normalde çocuğumun vücut ısısı sıcak bana çekmiş o yüzden anlamam diye çok korkmuştum sürekli kontrol ettim ama ateşi çıkmadı çok şükür sadece huysuzdu gündüz ve gece uyumuyordu birde ishal şeklinde geldi dışkısı normald e de sıvı geliyordu ama bu biraz daha cıvıltı
zahideozsn habibezeyd11111 Evet işte kızımın da vücut ısısı hep yüksek zaten ben de ondan korkuyorum. Ateşi biraz yükseldi şurup verdim uyudu.