yellowmom8 Kızım peçe kağıt gibi şeyleri yiyor elinden alsamda görmediğim zaman hemen ağzına atıyor hatts bazen duvarlardan dökülen küçük boya parçalarını bile yemeye başlıyor sizin bebeklerinizde varmı böyle şeyler demir eksikliğindenmi kaynaklanıyor acaba
Deletedmom814 yellowmom8 alakasi yok bebeklerin donem donem her buldugunu agzina atma gibi gecis dönemleri vardir. benim oglumda eline verdigim seyleri agzina koymaya calisir pecete bile
Hirabebek yellowmom8 benim kızım da yiyor fırsat olursa. Değerlerinde sadece B12 si düşük çıktı biraz diğer değerleri gayet iyiydi. Ben keşfetme isteklerine bağlıyorum
Nekwam yellowmom8 peceete ilgisini cekiyo ondan genelde her bebe yapar. Ama duvar boyasi sürekli ve istahla yiyosa demir eksikliği olabilir tahminim canim
Papatyam1703 yellowmom8 maalesef benim kızımda öyle iyice abartmış durumda saç bile görse ağzına atıyor 🤦♀️
yellowmom8 Deletedmom814 bazi çok bilmişler benim çocuğum böyle degildi bı sorun vardır diyip duruyo ablamın kizindada vardı zamanla geçti
yellowmom8 Hirabebek B12 ve demi eksikliği var fi B12 si şuan iyi ama hala demir eksikliği var belki ondan kaynaklanıyodur ama çoğu bebekte oluyormuş sanırım
yellowmom8 Zeynep2304 bizde demir eksikligi var belki ondan dir belki dediğiniz gibi donemseldir çok sağolun
yellowmom8 Papatyam1703 bı ara benim kızım saçlarını koparıp ağzına atiyordu afedersin kakasinda kıl goruyodum o derece çok şükür unuttu unu
-erCansu- yellowmom8 genelde evet bebeklerin dogal bi sureci ama vitaminlerine baktirmanizda fayda var
menis_21 yellowmom8 Bebeklerin bu doğal sürecinde herseyin tadina bakma istekleri olabilir keşfetme ama yinede doktoru bilgilendirmenizde fayda var
ummuhanipekoglu [bilinmeyen] diş olabilir mi canım yada ağzında yara mara aft oluncada yapıyorlar eli ağzında geziyor
yellowmom8 ummuhanipekoglu yara felan yok canım dişten oldugununda çok sanmıyorum doktora gittik bugün demir eksikliginden olabilir dedi
Sasah1441 yellowmom8 evet canım maalesef bende de çok oluyordu demir eksikliğinden dedi Dr toprak toz pas peçete kağıt deli gibi istiyordu canım 🙈😁 yalnız bebeğiniz küçükse herseyi ağzına götürmeye de çalışır tamamen ona da bağlamamak lazım...