meteli Kızlar doktorumuz ferrum kullanmamı önerdi ecz bunu verdi doğru mu şurubu da varmış bilemedim bide günün hangi saati kaç damla şeklinde verilecek bilgisi olan var mı
alyami meteli kilosuna göre damla vereceksiniz ama bu dişler de kararma ve kabızlık yapıyor söylim beslenmeden 1 saat sonra veya öncesinde verebilirsiniz aç karnına sabah saatlerinde . Ama İçeriği temiz olarak Ocean mikrofer kullanın bence
AslanKadini meteli bunun aynısını kullanıyorum bebeğime.. doktor sabah aç karnına 5 damla ver yarım saat sonra emzir demişti. Benim bebede kabızlık olmadı.
mvd meteli bende kullanıyorum 9 buçuk aylık kızıma 15 damla veriyorum bı sorun yaşamadım uzun zamandır kullanıyoruz
AslanKadini meteli sizde 5 damla verirsiniz yüksek ihtimalle hemşire bunu verdikten sonra bi çay kaşığı su ver ardından dedi bana
meteli alyami öyle mi peki teşekkür ederim peki yedi kilo suan kaç damla vermem gerekir bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
AslanKadini meteli benim oğlum 7600 kilo idi başladığında 5 damla ver dedi bence sağlık ocağındaki ebeye sorun derim.
alyami meteli hiç önemli değil dediğim gibi kilo başına 1 damla diye söylüyorlar hep 10 kiloysa 10 damla biz öyle kullandık hep
Nacafa meteli bir kutu bunu bitirdim sonrasında hep ocean kullandım, ayrıca kan değerlerini yükseltmeye de hiç faydası olmadı artı olarak diş karartıyor
LadyGaddar meteli Sabah beslenmeden yarim saat önce aç karnına, bebegin kilosuna göre damlasını ayarliyorlar , mesela son kontrolde 7 buçuk kiloydu Doktor 8damla ver demişti
meteli AslanKadini bana bi bilgilendirme yapmadılar hatta doktorum beşincii ay başla ddi ama ben başlamak istiyorum
LadyGaddar meteli Tam emin olmak istiyorsan ,bebeğinin e nabizini aç orda yazar kaç kere kaç damla diye , ama eğer direk eczaneden aldıysan, ara sor yardımcı olurlar