sehertsa Selamlar umarım kısa sürede dönüş alırım. Demir’e başlanması gerek ancak içeriği temiz bir damla konusunda kararsız kaldım doktorum Demiron diye bir damla verdi. Bestiron nevvit hangisi daha iyi yada daha memnun kaldığınız bir damla ?
powergirl sehertsa sidefer kullanıyorum ben sağlık ocağı vegaferon diye bisetly verdiydi kullanmadim 440 a sidefer aldim doktorum yazdı
alyami sehertsa ocean mikrofer kullandım oğluma kızım 4 aylık olunca yine aynı alıp kullanıcam. Dişler de kararma vs yapmıyorum içeriği temiz 👍👍
UrbanMom sehertsa geçen bu başlığı açtım sayfama girip bakın isterseniz hatta tablolar filan atanda vardı içerikleri hakkında. Ben genel yorumlardan bestirona karar verdim onu aldım
tunaaamom24_ susunbebekuyuyo diş çürüğü vs yaptı mı acaba ben de onu düşünüyorum ama onun da içeriğine temiz değil diyorlar en çok tercih edilen bestiron sanırım
meteli Bende burda durayım bizede hoca ferrum ddi ecz şurup var damla var dedi damla aldım kaç damla günün hangi saati kullanılıyor bilgi vermedi bilgisi olan var mı