tantuniayrangerisiyalan Akşam çaya misafir gelecek ne yapabilirim bebeyle birlikte. Aşırı kolay ama güzel şeyler olmalı poğaça börek ben yapamam 😂 kısır yapabilirim makarna salatası başka neler olabilir 🤷🏼♀️
minikkurabiyee tantuniayrangerisiyalan Mozaik pasta Magnolia Patates salatası Şehriye salatası Tuzlu kurabiye Aklıma bunlar geldi hangisini yapmak istersen
minikkurabiyee tantuniayrangerisiyalan Mantar kurabiye Tuzlu kurabiye Pişmaniye kurabiye falan çok güzel oluyor istersen özelden atarım tarifi aslında pratik olmuyor aşırı uğraştırmıyor yaaa benimde kızım var yapıyorum sürekli
tantuniayrangerisiyalan LadyGaddar ay çok zor o kız tepsiye serip sarmalı olan değil mi ben onu çocuksuzken de yapamazdım oekdemdmdm
LadyGaddar tantuniayrangerisiyalan Evet o , hem bak son seçenek bisküvili pasta zordan kolaya sıraladim 😁
Zmh0311 tantuniayrangerisiyalan hazır al bacım kimse için uğraşmaya değmez hele ki çocukla çok zor bir iki parça bişey yapıyorum kalanı kocama pastaneden aldırıyorum hiç uğraşamam valla
tantuniayrangerisiyalan Zmh0311 Valla akşama yemek yapmıcam 2 3 parça bişey yapim hem bize yemek olur doğru dedin
Sare-10 tantuniayrangerisiyalan katılıyorum sana😂 bisküvi pastası yap geç karşıya marketlerde susamlı uzun diktörtgen bısey oluyor yanına da 2 tane koy geç karşıya kısır bisküvi pastası bır de o dediğim susamlı seyden