Ozlemaydin Kizlar bebgm kabiz degil ama ikiniyor mos mor oluyor renk degsiyor kisacsi hngi fitili kulncgimi bilmiyorum hni biri agri kesci biri kabiz icn gngisini almaliyim kabiz gibi hatket ediyor ama degil ne ypcgmi bilmedim
deletedmom4842 Ozlemaydin Kabız olmayı kendinden anlarsın bebeklerde zeytin çekirdeği gibi olur yani sıvı yapamazlar ama senin bebeğin kabız olduğunu düşünmüyorum onun için onu alma ağrı kesici de alma ona gerek yok ki sen sadece ıkındığı zamanlar rahat yapsın diye bir kaç kaşığı zeytinyağı ver
Gorursensoyle Ozlemaydin kabız için olanı gliserin kanzuk. Zaytinyağı verdin mi canım hiç dene istersen
Nily Ozlemaydin ikinma benm bebegimdede var canm Ben herhwngi birsey yapmiyorum. Yavas yavas kendisi yapmayi ogreniyor 5 gun yapmadi en fazla sonra 3 gune indi 2 gune 1gune bile indi ama hala ikinmasi suruyor zamanla gececek diye umut ediyorum.
Ozlemaydin deletedmom4842 ishal ama ikiniyor yapamiyor artik biraz geliyor artik gelmiyor oda ikiniyor ikinoyor bisey yok o oyle olunca icim aciyor resmn zeytn yagi vermedim metsil verdim dedim belki gazi var ama buyukler gibi gaz cikariyor
Ozlemaydin Gorursensoyle zeytn yagi vermedim ishal ama yapinca yine ikiniyor bisey gelmiyor oda moraroyor kizariyor metsil verdim cnm
deletedmom4842 Ozlemaydin Metsil bende kullandım çok faydasını gördüm günde 3 kere bir çay kaşığı suya 6 damla damlatıp verdim