Alseli minikcicegim sosyal medyada sakaryada var diye gördüm. Varda şaşırmam covid zamanı da aynısı olmuştu
[silindi] minikcicegim ooo daha fazla , medyaya yansitilmiyor sadece etlik şehir hastanesinde sadece 5 vaka varmis
Enlsr minikcicegim ben doktor osman gönülal da izledim bu hastalık genelde erkek erkeğe cinsel anlamdaaa yaklaştıklarında oluyormuş gayler de felan oluyormuş korkulacak bişey yok dedi amaa bilemedim
Noname21 minikcicegim el ayak hastalığı ile karıstırılacak bu Maymun çiçeği hastalığı bulaştıktan sonra belirti veriyor muhtemelen yiğenler değildir
Alseli minikcicegim kıyamam nereden kaptılar acaba çok geçmiş olsun. Kolay bulaşan bişe değilmiş okuduğum kadarıyla
Noname21 Enlsr çocuklar zaten temas ediyor otobüsler metrolar kapı kolları yani temasla bulaşmaması mümkün değil ki Hasta olan hemen ellerinde falan birşeyler çıkmıyor bulaştıktan sonra çıkıyor onlar
DevosMom minikcicegim kızlar sakın olun el ayak ağız hastalığı ile karıştırılıyor. Öyle kolay bulaşan bir hastalık değilmiş ve genelde erkek erkeğe cinsel ilişki de gelip erkeklerde sık görülüyormuş kadınlarda nadir yani.
minikcicegim DevosMom Allahım ne yaşıyoruz ya resmen helak olmanın eşiğindeyiz. Yeğenlerime maymun çiçeği demişler ama bilmiyorum çenesini gördüm sadece sivilce gibi yaralar vardı
Yesillimon minikcicegim El ayak hastalığıdır o ilk önce boğaz da başlar sonra döküntüler başlar korkmayın hiç şimdi çıktı ya maymun cicegi söylentileri grip oldum diye gitsen maymun cicegi derler.